avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate iuliansere

Activitate iuliansere

Buna ziua. Va rog să mă ajutați cu un sfat. Copilul plecat în Asia cu jobul și la sfârșitul lunii trecute ia expirat permisul de conducere. Nu poate veni în tara pentru al schimba. Exista o posibilitate pentru a face o solicitare aici în tara pentru al schimba? Mulțumesc! Cei de la permise nu răspund la telefon!
Buna ziua. Mă poate ajuta cineva cu o lămurire. Doresc să împrejmuiesc terenul total. Inițial a fost împrejmuit parțial. După ce am solicitat primariei eliberarea unui certificat de urbanism am avut surpriza sa constat că la rubrica studii de specialitate este necesar studiu ISU pentru cale de acces. Menționez că această împrejmuire este in interiorul perimetrului meu și nu în exterior sa incurc cu ceva calea de acces! Este normal așa ceva? Pot fi "încurcat" sa mi îngrădesc perimetru meu? Va mulțumesc!
Multumesc!
Ma puteti ajuta cu o nelamurire privind acordarea zilelor concediu pt angajati, in functie de vechimea in munca? Este aceasta o posibilitate sau o obligativitate pentru angajatori? Mentionez ca lucrez in sistemul privat si am o vechime in munca de 20 ani, Se aplica si in sistemul privat?
Buna seara. Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de chemare in judecata pentru un zbor anulat si recuperere suma platita + despagubiri? Va multumesc!
Bună seara. Am un proces civil în care sunt parat. Ma reprezint singur. Pe 6 decembrie 2021 am ar trebui sa ma prezint la judecătorie. Cum se face accesul în sala? Cu certificat sau fără? Va mulțumesc!