avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Activitate manea_laura

Activitate manea_laura

Bună ziua,
Speță: X CIM pe perioadă determinată, două contracte.Începând cu 1 aprilie 2016 are CIM nedeterminată.Mi s-a spus că nu mai există perioadă de probă pentru nedeterminată pentru că a avut perioade de probă pentru celelalte contracte determinate.Având funcție de conducere, teoretic ar fi avut perioada de probă de 120 de zile.Cei de la sursa externă HR mi-au spus că nu pot trece în actul adițional (trecerea de la nedeterminată la determinată) perioada de probă pentru că este ilegal..Legal are sau nu perioada de probă?
Vreau să știu ce instrumente am la dispoziție pentru a încheia colaborarea cu această persoană- avertismente, referat etc.
În speranța că mă veți lămuri, Vă mulțumesc anticipat.
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
diogenero a scris:

Este inutil sa cititi an de an aceleasi carti...cei care au invatat si mai dau inca o data trebuie sa reciteasca codurile insa sa stea pe fiecare institutie si sa se gandeasca....
Eu asa am facut, nu am mai cumparat nimic ! Am luat peste 70 anul acesta insa nu cred ca este suficient ca sa pot intra. Mai incerc la anul.
Ca strategie, voi reciti codurile de prin martie, apoi o sa fac grile si cam atat.
Bafta tuturor, indiferent de culoarea pielii :))
PS : cartile sunt prea stufoase, sunt scrise asa altfel autorul ar reda codul. Cartile sunt bune la inceput sa te lamuresti cam ce e dreptul, ce inseamna una alta, apoi tu trebuie sa te gandesti la articole si evident sa exersezi prin multe grile insa de buna calitate.



Bună,
Ai vreo sugestie în ceea ce privește grilele?
Mulțumesc.
Răspuns la discuția Admitere INM 2014
Bună,
Ai vreo sugestie în ceea ce privește grilele?
Mulțumesc.
Bună ziua,
Salariatul societății noastre vrea să plece cu mașina societății în afara țării (UE).Ce fel de împuternicire trebuie făcută?
Vă mulțumesc.
Răspuns la discuția Hotarare definitiva necomunicata
Va multumesc pentru raspunsul clar si complet!
Va doresc o zi frumoasa!

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti cu privire la urmatoarea problema:
Pe data de 01,04,2014 mi s-a respins apelul ,definitiv, prin hotarare.
Am sunat la registratura sa intreb de ce nu mi-a sosit acasa o comunicare, deoarece in urma acestei solutii trebuia sa predau permisul de conducere.
Mi s-a spus ca sedinta fiind publica, nu sunt obligati sa trimita imediat o comunicare, hotararea fiind data la motivare.Eu trebuie sa ajung sa iau un certificat de grefa.
Intrebarea mea este , in momentul de fata conduc ilegal sau pot sa astept pana imi vine hotararea?
Pe ca baza baza sa predau permisul?
Ce trebuie sa fac?



Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
Multumiiiim si succes!
Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
yatzi a scris:

Astazi am aflat si eu si m-am gandit sa impartasesc cu voi : Nu va exista examen de admitere in luna Mai!!! examenul va fi in Septembrie 100% :yeah: si ca sa nu-mi sara toata lumea in cap va spun doar ca nu pot divulga sursa din motive lesne de inteles! :whistle:
Un sfat pentru cei care se stresau (ca si mine ca nu au timp sa invete) :closedtopic:, studiati in liniste!
Bafta tuturor!


Cu riscul de a ma repeta, m-as bucura ca examenul sa se dea in septembrie.....(sunt subiectiva, probabil ca alti colegi mai bine pregatiti sunt gata sa sustina examenul in mai)...
Nu poti divulga sursa, am inteles, dar stii cumva de ce a ramas pentru septembrie, cand pe aici se vehiculeaza de ceva timp ca este posibil un examen in luna mai?
Nu de alta,dar as vrea sa ma pot bucura din plin de aceasta veste!
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Admitere SNG 2014
De unde stii? Daca s-a inaintat propunerea la CSM, ma gandesc ca este o sansa mare ca examenul sa se dea in mai.
Eu m-as bucura sa fie in septembrie.....
Buna seara,
Colegului mei i s-a intamplat sa fie oprit de catre politia rutiera pe autostrada ,la km.96, de catre un agent care statea afara din masina de politie, facandu-i semn sa opreasca,deoarece depasise limita de viteza legal admisa;bineinteles i s-a suspendat permisul.
El vrea sa faca contestatie pe baza OUG 2/2001 art.21, asociat cu una dintre obligatiile politistului,conform careia nu poate fi oprit de catre politie pe autostrada decat intr-un loc special amenajat ,o parcare, adica sa fie insotit pana acolo, pentru a nu pune in pericol siguranta publica si a lui,iar el a fost oprit in trafic, pe banda de siguranta ( la Km.96, asa cum am mai mentionat) unde nu exista parcare.
Maine vrea sa depuna contestatie si voiam sa stim daca se poate contesta procesul verbal in acest mod.
Dovada ca in acel loc nuexista parcare trebuie sa o faca colegul meu,odata cu plangerea?
Va multumesc!