avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Activitate Mariana rozenberg

Activitate Mariana rozenberg

Daca o persoana casnica doreste sa se debranseze de la curent electric,,avand plata zero se percepe taxa de debransare?
data nasterii:22/01/1962 gen F,,am10 ani lucrati in gr.2 si 6 ani in gr,1,as dori sa stiu cand pot sa ies la pensie ?Nu cunosc cum se calculeaza.Va multumesc
Ce acte trebuiesc prezentate pentru obtinerea medicamentelor compensate la persoana care detine pensie de boala gr.2 ?multumesc mult pentru ajutor
Pensionar cu invaliditate gr.2 are dreptul la medicamente gratuite?
Buna ziua
As dori sa stiu daca o persoana cu pensie de invaliditate gr.2 are dreptul la madicamente gratuite?Fratele meu are pensie de incapacitate de munca de 1000 RON si costul pe medicamente de 900 RON.Ce se poate face in situatia aceasta?
pensionara la limita de varsta detin si certificat de incadrare in grad de handicap grav cu asistent cum pot intra in posesia pensiei de handicap al meu si al insotitoarei?va multumesc
mama mea pensionara a suferit recent un AVC in urma comisiei de evaluare a primit un certificat la gradul de handicap grav cu asistent permanent la data de 20.10.2021de atunci si pana la data de 15.12.2021 nu a primit nici un ajutor banesc nici ea si nici insotitorul.Ce demersuri trebuiesc facute sa fie recunoscuta cu handicap si sa primeasca (bani,medicamente gratuite,etc)?dansa nu se poate deplasa.
Multumesc frumos
am 66ani in prezent lucrez in israel si ies la penie la 67 ani.cum pot sa primesc pensie si din romania avand in vedere ca se iese la 65 ani si eu am vechime si acolo de 15 ani In Romania mi s_a spus sa depun actele de pensie in israel dar aici nu se cunoaste practica aceasta .As dori o adresa exacta din israel unde sa apelez daca Romania cunoaste daca tot ma trimite aici.In israel nu se cunoaste aceasta procedura.
unde sa depun actele de pensionare la limita de varsta daca sant cetatean roman cu domiciliul in israel? israelul nu stie unde sa ma indrume. v-as ruga frumos sa ma ajutati