avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Activitate Dandanutz 59

Activitate Dandanutz 59

Ciudat este răspunsul dvs, dacă nu puteți trimite un răspuns competent, vă rog nu o faceți. Eu nu am pomenit de nici o poză dar în fine, este dreptul dvs să dați replici aiurea dacă vă plictisiți sau vă place bârfa, toate cele bune!

raluk0207 a scris:

Cam ciudat.
Acum câteva zile a fost pe forum o intrebare a unui user, care a trimis o poza indecenta unei minore, poza pe care a șters-o, fiind îngrijorat dacă fata nu cumva a făcut print screen și ce poate păți.


Bună ziua, revin la o întrebare anterioară pentru că acum am toate detaliile dar nu înainte de a mulțumi răspunsului competent și profesional primit anterior. Cu ceva timp în urmă nepoata mea minoră a primit un mesaj explicit pe whatsapp de la un individ. Individul a șters mesajul dar ea a apucat să facă captură de imagine. Poate fratele meu (tatăl ei) merge la poliție cu asa ceva, iar individul poate păți ceva? Și a doua întrebare, în același context, am aflat că individul lucrează în străinătate, iar acum este în România, poate fi dat în urmărire la graniță pentru asa ceva?. Vă mulțumesc anticipat
Bună seara, nepoata mea care este minoră a primit de la cineva un text pe whatsapp cu conținut sexual la adresa ei. Individul a șters mesajul dar ea a apucat să îl citească. M-a întrebat pe mine iar eu nu știu să îi răspund. Se poate duce la poliție și să îl reclame pe respectivul? Și dacă da, ce i se poate întâmpla respectivului? Vă mulțumesc
Mulțumesc frumos pentru răspuns. Cu permisiunea dvs voi apela la dvs și în calitate de avocat. Cât de curând voi deschide un proces pentru ieșirea din indiviziune, mai exact sora mea refuză măsurarea proprietății pentru dezmembrare. Toate cele bune!
Mulțumesc frumos pentru răspuns dar nu este vorba despre mine ci despre o cunoștință. Credeți că ar putea scăpa de închisoare chiar dacă are deja antecedente?
Bună ziua. Ce pedeapsa poate primi o persoana care lucra ca baby-sitter și a furat din casă? Menționez că au fost recuperate în totalitate bunurile furate, persoana și-a recunoscut vina însă are antecedente penale pentru aceeași infracțiune. Vă mulțumesc
Bună ziua și scuze pentru conținutul întrebării. Am primit ieri cadou o păpușă sexuală din silicon dar mie nu îmi trebuie așa ceva. Aș putea să o vând având în vedere că este material obscen? Există vreo lege care interzice comercializarea unor asemenea păpuși? Vă mulțumesc
Bună seara. În primul rând mulțumesc comunității pentru răspunsul competent primit la anterioara mea întrebare.
Recent am făcut succesiunea cu sora mea iar ea refuză să accepte ieșirea din indiviziune sau dezmembrare cum îi mai spune. Mai exact vreau să vin cu cineva de la cadastru să facă măsurătorile necesare iar ea refuză să deschidă poarta sau ușa.
Vă rog mult poate îmi sugerați o soluție, vă mulțumesc
Mulțumesc frumos pentru răspuns dar nu prea înțeleg cum poate să renunțe la partea ei de proprietate atâta timp cât nu există o schiță cadastrala și nici acordul meu?

trandafir2 a scris:

NU, teoretic nu poate, desi practic poate sa faca un act de mana, sa ia un avans de vanzare si sa predea posesia imobilului. Fapt care, da, complica lucrurile. Desi, legal, nu va putea sa finalizeze tranzactia fara a face succesiunea. Dar, uite, isi vinde partea ei, si va treziti in casa cu un alt proprietar si asa mai departe, nu mai scriu ca sa nu dau idei.
Iar, închirierea nu este înstrăinare, este o cedare temporata de folosinta.

Bună ziua am o întrebare dacă se poate. Sora mea și cu tata sunt proprietarii casei unde locuiesc iar tata a decedat între timp. Poate sora mea să înstrăineze proprietatea sub orice forma (închiriere, donație, vânzare - cumpărare, etc) semnând acte de mână fără a face succesiunea?
Vă mulțumesc