Dv ati fost "inselat de firma de curierat sau de catre cel de la care ati achzitionat produsul?
Firma de curierat a realizat numai transportul coletului fara a avea responsabilitate asupra continutului coletului
Nu asta e motivul.
Ci faptul ca juridic nu e corect.
Nu s-a făcut partajul. Sunteți în continuare în indiviziune/coproprietate.
Nu au cum sa va dea individual pentru fiecare imobil în parte. Cui ii aparține și în baza a ce?
Eu am moștenit de la mama această jumătate, mama de la bunica, cealaltă jumătate o mostenit-o unchiul (fratele mamei) in același timp după succesiunea bunicii .Unchiul a făcut cadastru provizoriu și a vândut cu act vânzarea-cumpărare unui nepot și soția cu drept de uzufruct viajer .El e decedat, iar soția trăiește dar nu dorește să facă cadastru,nepotul așteaptă să între în drepturi ,dar după moartea soției menționate mai sus. Am vorbit amiabil cu ei și mă duc cu vorba.De aceea doresc să fac cadastru fără ei ,nu cer cheltuieli .Cum ies din indiviziune? CU cadastru provizoriu au făcut act vânzarea-cumpărare e in regulă?
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine a scris:
Ii puteți chema in instanța pentru suportarea cheltuielilor de cadastrare. Nu înțeleg cum e casa împărțită in jumătate. De asemenea, s a procedat la ieșirea din indiviziune?
Ii puteți chema in instanța pentru suportarea cheltuielilor de cadastrare. Nu înțeleg cum e casa împărțită in jumătate. De asemenea, s a procedat la ieșirea din indiviziune?
nu inteleg cum s-ar putea efectua un cadastru pentru jumatate din casa, poate imi scapa mie ceva.
Nu mătușa. Ea este titularul dreptului de uzufruct. Celălalt proprietar (nud proprietar) este nepotul.
Întrebarea ar fi: sunteți sigur în indiviziune? Fiindcă atunci când spuneți „etaj pentru mine” și parterul pentru altcineva pare că ar fi fost deja împărțit.