Mostenesc casă cu 1 etaj in comun cu o rudă .Eu dețin etajul și el parterul. VREM SĂ facem cadastru. Ce acte ne trebuie pentru adeverințe emise de primărie? Le putem solicita individual sau în comun?
Mulţumesc, am înțeles dar aș mai avea întrebare. Azi am fost la primărie am depus cerea pentru adeverințe având schițele și măsurătorile făcute în urmă cu 10 ani însă abandonînd demersul pentru acest cadastru, primărie a zis să mă duc la biroul de cadastru fiind schița veche,iar cel de cadastru s-a mirat de raspunsul primărie. In acest timp pe proprietate nu au avut loc modificări .Deci că să înțeleg mai bine trebuie cate o adeverință petru fiecare bucată de pământ (construcție) și e cam bătaie de cap pentru primărie.
Nu asta e motivul.
Ci faptul ca juridic nu e corect.
Nu s-a făcut partajul. Sunteți în continuare în indiviziune/coproprietate.
Nu au cum sa va dea individual pentru fiecare imobil în parte. Cui ii aparține și în baza a ce?
Nu asta e motivul.
Ci faptul ca juridic nu e corect.
Nu s-a făcut partajul. Sunteți în continuare în indiviziune/coproprietate.
Nu au cum sa va dea individual pentru fiecare imobil în parte. Cui ii aparține și în baza a ce?
Iesire indiviziune
alexko86
Buna ziua,
detin un apartament intr-o vila care are in componenta 4 apartamente. Din cele 4 apartamente, 3 sunt proprietate particulara si unul este al ... (vezi toată discuția)