avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Activitate Tunaru Carla

Activitate Tunaru Carla

Mulțumesc frumos!
Mulțumesc pt răspuns ,am uitat sa precizez că nu cunosc în ce țară lucrează,din ce știu e o firma din Cehia care a contractat mai multe lucrări în diverse țări.A fost audiat telefonic și a spus că nu lucrează în țară iar afara lucrează pe unde găsește,o lună in Polonia,o luna in Cehia a lucrat și prin Sidney,dar venituri are și destul de substanțiale,fostele cunoștințe comune spun că în țară se plimba cu mașini scumpe,doarme la hotel,că vine in țară regulat.
Buna seara,sunt divorțată și am un copil minor în întretinere,fostul soț lucrează în străinătate,in tara apare cu venituri 0.cum pot sa aflu unde lucrează exact pentru a obține drepturile ce i se cuvin micuței? mulțumesc!
Buna ziua,in contractul individual de munca este prevăzut spor cu caracter permanent (condiții vătămătoare) 50%.Intrebarea mea este :in luna in care am concediu medical sau concediu legal acest spor fiind cu caracter permanent se calculează la numărul de zile pe care le lucrez in luna respectiva sau primesc sporul integral chiar daca în acea lună am beneficiat ce concediu? mulțumesc!
Bună-ziua, am o intrebare... Pt un credit ipotecar la banca îmi solicita extras cf pe imobil și extras cf pe teren. Imobilul fiind un apartament la et 4,care este diferența între aceste 2 cf-uri? Mulțumesc!
Mulțumesc frumos!
Bună-ziua, cum se poate dovedi ca o persoana lucrează în MAI, veniturile lor nefiind raportate la ANAF. Mai exact copilul a devenit major, și cu încadrare directa din sursa externa lucrează acum în cadrul Mai, în prezent tatălui i se retine pensia alimentara cu titlu executoriu, deoarece s-a stabilit perioada pana la împlinirea vârstei de 26 ani, copilul nu urmează facultate, s-a angajat la politie, are acum 21 ani
Bună-ziua, doresc sa fac un credit ipotecar. Am un copil de 9 ani, sunt divorțată, dar locuiesc cu cineva. Întrebarea mea este cum pot sa îmi trec copilul în contract, în cazul în care ma separ apartamentul sa ii rămână copilului, eu fiind cea care accesează creditul, doar cu venitul din salariul meu, persoana cu care locuiesc sa nu aibă drept asupra imobilului? Mulțumesc!