avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună-ziua, doresc sa fac un credit ipotecar. Am un ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună-ziua, doresc sa fac un credit ipotecar. Am un copil de ...

Bună-ziua, doresc sa fac un credit ipotecar. Am un copil de 9 ani, sunt divorțată, dar locuiesc cu cineva. Întrebarea mea este cum pot sa îmi trec copilul în contract, în cazul în care ma separ apartamentul sa ii rămână copilului, eu fiind cea care accesează creditul, doar cu venitul din salariul meu, persoana cu care locuiesc sa nu aibă drept asupra imobilului? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:15, 13 Ianuarie 2022
Nici nu o sa aiba daca nu sunteti casatorita si nu vine ca si codebitor.
Este bun propriu.
O sa aveti ceva probleme cu evacuarea domnului daca o sa locuiti impreuna in acel apartament si nu o sa vrea sa plece de bunavoie.
Nu.
Odată ca nu o sa accepte banca și apoi, de ce-ati implica un minor intr-un credit cu ipoteca imobiliara?
Cat timp stați în concubinaj, dacă va separați, la revedere! Nu are absolut nicio consecință juridica.
Dacă va căsătoriți și divorțați, iar nu are,pentru ca apartamentul va fi bunul dvs propriu, dobândit anterior căsătoriei.
Ultima modificare: Joi, 13 Ianuarie 2022
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de credit - garant real sau personal Caliopy Caliopy Buna seara. Sunt casatorita din 2008 fara conventie matrimoniala de bunuri. Sotul meu doreste sa faca credit imobiliar dar individual fara codebitori, Banca a ... (vezi toată discuția)
Refinantare credite fara sot codebitor amaria79 amaria79 buna ziua pentru refinantarea creditelor existente banca ma obliga sa il includ in contractul de credit pe sot ca si codebitor, in ciuda faptului ca eu sunt ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei sorynagabryela sorynagabryela Buna ziua! Am si eu o problema in legatura cu un credit imobiliar, daca ma puteti ajuta. Sunt casatorita din iulie 2009 si in prezent sotul meu doreste sa ... (vezi toată discuția)