avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Activitate antonelMo72T

Activitate antonelMo72T

Scusa ti EU POT cere divort cu partajul farà sa aiba El probleme sa vinda casa sa mi dea mie partea, vreau doar sa mi cer partaj casei si atit va multumesc si daca este mai repede divortul farà partaj

Iordan Ciprian a scris:

Buna ziua. Puteti face si partajul in cadrul actiunii de divort.

Scusa ti as vrea sa stiu eu cer partaj El nu are bani,sa mi dea ,si Nici nu vreau sa l dau in judecata deoarece n are unde sa se duca ,eu POT cere partaj farà Ca El sa fie Dat afara va multumesc

Iordan Ciprian a scris:

Buna ziua. Puteti face si partajul in cadrul actiunii de divort.

Va multumesc frumos stiu si EU ASA Dar rapresentantul meu a zis Ca v a fi o problema ptr mine sa fac buletinul ptr Ca este nevoie de semnatura lui

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Va trebuie actul casei unde sunteti coproprietara, fara a avea nevoie de semnatura sotului pt reinnoire carte de identitate.

Scusa ti as vrea sa stiu daca am un apartament in Romania cu sotul meu bun comun dar sintem desparti de 22 de ani trebuie sa fac buletinul romanesc pierdut in Italia am nevoie de semnatura lui ptr Ca El nu semneaza ,va multumesc Sau daca divortez Sau fac partaj nu mai am nevoie de semnatura lui va multumesc
Eu am fost in consulatul romanesc din Bologna si mi au spus Ca trebuie sa fac procura cuiva in Romania,nu poface eu in Italia ,cum fac singura?

Aavocat Andreeea Pelinari a scris:

Buna seara.

Din descrierea problemei , am inteles ca doriti sa va faceti carte de identitate, la o adresa la care exista un imobil cu doi coproprietari. in caest caz , da, este nevoie de acordul si celui de-al doilea coproprietar. Pe de alta parte, este poate util sa stiti ca buletin/carte de identittae va puteti face si la Ambasada Romaniei in Italia, fara sa fie nevoie sa imputernici pe cineva in Romania.

Mie mi a spus rapresentantul meu Ca nu POT face buletinul farà semnatura lui ,crede ti Ca ma minte ,si estrasul de carte funciara l am obtinut eu ,in Italia,Dar El spune ca trebuie sa faca el estrasul de carte funciara normal,sa l platesc nu stiu ce sa fac am obtinut certicatele de nastere si de casatorie Prin consulat romanesc Bologna Italia si acestea zice Ca nu s valabile si le poste face

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Daca numele dvs este inscris pe titlul de proprietate, nu trebuie semnatura/acordul lui.

Va rog frumos puteti sa mi spune ti daca certificatele de nastere si de casatorie primite Prin consulat romanesc Bologna Italia ,cu apostila Sint valabile ptr reinnoirea carte de identitàte romanesca Ca duplicate deoarece rapresentantul meu zice Ca nu s valabile aceste certificate si trebuie sa fac duplicate platind lui 500 Eur puteti sa ma ajutati va rog frumos cu un raspuns Ca nu inteleg nimic consulat romanesc le am cerut duplicatele ptr reinnoirea carte de identitàte de ce nu Sint valabile
Scusa ti as vrea sa stiu eu am pierdut buletinul romanesc in Italia ,am facut procura in Romania,unei persoane,as vrea sa stiu daca am proprietàte in bun comun cu sotul meu Dar sintem desparti de multi ani trebuie semnatura lui ptr a face buletinul va multumesc
As avea o intrebare va rog frumos daca divortez,eu nu mai stau cu sotul meu de 22 de Ani Dar nu am divortat ptr copiii mei deoarece erau minori ,si am ales Ca ASA este mai bine,acum Sint majoreni ,daca divortez am nevoie de semnatura lui va multumesc
As avea o intrebare va rog frumos ,stie cineva ce documente imi trebuie dupa divort ptr reinnoirea carte de identitàte in numele de fata va multumesc