O intrebare eu trebuie sa fac o procura din Italia ptr a retrage un duplicat din contractul de casa ,cui POT face procura daca nu am pe nimeni in tara va multumesc
As vrea sa stiu daca duplicatele certificatelor de nastere si de casatorie sint considerate la fel ca originaleleptr reinnoirea carte de identitàte romanesca din Italia va multumesc frumos
Buna seara EU am pierdut buletinul romanesc in Italia acum am facut o procura si trebuie sa am si originale de pe certificatele de nastere si de casatorie cum pot sa le obtin si daca duplicatele sint valabile va multumesc
Buna ziua as vrea sa stiu daca am pierdut buletinul romanesc in Italia ,Dar il aveam expirat de multi ani ,nu l am reinnoit deoarece aveam buletinul italian ptr resedinta ,ce se intimpla daca vreau sa l reinnoiesc acum
As vrea sa stiu daca eu cer divort din Italia la sotul meu in Romania farà consensul lui ,pot divorta nu mai sintem impreuna de 20 de ani Dar vrea sa i las partea mea lui de pe casa si dupaia semneaza cum pot face
As vrea sa stiu va rog dupa divort ,cit Timp ramine rezidenza mea in casa care o avem impreuna cu sotul meu si cum pot face cererea buletinului romanesc daca sotul meu nu mi dà contractul de casa va multumesc