avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Activitate Anonim03

Activitate Anonim03

Dar primesc notificare inainte? Sa am timp sa o achit?

Dapix a scris:

Creditul pentru refinanțare este destinat exclusiv pentru închiderea altui credit.
Vedeți cum va reacționa banca ING.
ING ar putea sa va anuleze creditul de refinantare.

Buna ziua, am facut o refinantare la ing pentru a inchide creditul la raiffeisen bank dar intre timp a aparut o urgenta si nu pot face inchiderea acelui cont, pot plati ambele rate nu sunt restanta, pot avea probleme cu cei de la ING?
Si nu se poate face nimic? De a nu raspunde penal?

gi-jane2 a scris:

si ati p[latit macar ratele daca tot ati facut un fals ? banuiesc ca nu, ca de aia se incearaca executarea silita.
pe langa faptul ca veti plati paguba, raspundeti si penal.

Pentru ca are rata pe numele ei facuta de mine, ea a achitat produsul integral, iar eu am pus in rate...

Cornel Vasile a scris:

Nu se face puscarie decat pentru savarsirea unei infractiuni ... de ce este chemata in judecata acea persoana ?

Buna ziua, daca am lucrat la o companie si am facut o rata pe numele cuiva deoarece aveam nevoie sa imi salvez viata avand probleme medicale pe atunci(regret fapta facuta) si acum acea pers este chemata la tribunal,cum pot rezolva problema pentru a nu face puscarie daca se ajunge la mine?
Ei doar spun ca am restante la ei in sistem, la dosar nu este atasat nici un contract de rate pe acele aparate, decat o factura scoasa din sistem.

gi-jane2 a scris:

Contactați un avocat , depuneti intampinare prin care solicitati respingerea cererii ca nu ati contractat nimic, mergeti la judecatorie si vedeti dosarul.
Faceti si plangere penala daca e vorba de un fals. Poate cineva a semnat în locul dvs un contract.

Buna seara, eu sunt hipoacuzic si am fost acum 2 ani la un cotrol gratuit dar nu am achizitionat nimic insa acum am primit prin posta cum ca as avea de platit 5000 lei pentru neplatirea ratelor la acea firma, si a venit citatie de la tribunal, ce as putea face? Persoana care m-a consultat nu mai lucreaza, poate a gresit acea persoana, pot face ceva?
Buna seara, daca am un aparat auditiv luat pe numele meu in rate dar persoana pentru care am cumparat nu a platit ratele la firma respectiva ce pot pati?
Daca nu vor fi de acord pe parte amiabila ce se va intampla?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Pot sa depună oricând.
Ar fi bine sa va grăbiți ca sa rezolvati amiabil.

Buna ziua,
Am lucrat la o firma unde am comis inselaciuni regret ca am facut acest lucru(motivul a fost unul medical), dupa cat timp poate firma sa recurga la plangere penala de la infractiunea savarsita? Eu doresc sa ma inteleg amiabil cu ei.