avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, daca am un aparat auditiv luat pe numele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, daca am un aparat auditiv luat pe numele meu in rate ...

Buna seara, daca am un aparat auditiv luat pe numele meu in rate dar persoana pentru care am cumparat nu a platit ratele la firma respectiva ce pot pati?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:59, 8 Iulie 2023
Veti plati dvs, de bunavoie sau silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neachitare rate la banca pentru credit apartament. andreimaxiniuc andreimaxiniuc Buna ziua.In urma cu 5 ani am cumparat un apartamant cu un credit luat de la Banca.Ratele au crescut abuziv si am ajuns in imposibilitatea de a le mai plati.De ... (vezi toată discuția)
Procedura executare madalinatl madalinatl Buna ziua Am rugamintea sa imi explice si mie cineva care este procedura in caz ca nu se mai platesc ratele la banca pentru un credit imobiliar.Cat timp se ... (vezi toată discuția)
Executare bunuri imobile achizitionate dupa casatorie aleksutzu aleksutzu In anul 2007 sotia mea (pe atunci necasatorita) a facut un credit de nevoi personale fara giranti sau ipoteca pe 10 ani pe numele ei, pentru sora ei urmand ca ... (vezi toată discuția)