avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara, eu sunt hipoacuzic si am fost acum 2 ani ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara, eu sunt hipoacuzic si am fost acum 2 ani la un cotrol ...

Buna seara, eu sunt hipoacuzic si am fost acum 2 ani la un cotrol gratuit dar nu am achizitionat nimic insa acum am primit prin posta cum ca as avea de platit 5000 lei pentru neplatirea ratelor la acea firma, si a venit citatie de la tribunal, ce as putea face? Persoana care m-a consultat nu mai lucreaza, poate a gresit acea persoana, pot face ceva?
Cel mai recent răspuns: vasi2007 , utilizator 09:25, 8 Ianuarie 2024
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contactați un avocat , depuneti intampinare prin care solicitati respingerea cererii ca nu ati contractat nimic, mergeti la judecatorie si vedeti dosarul.
Faceti si plangere penala daca e vorba de un fals. Poate cineva a semnat în locul dvs un contract.
Ei doar spun ca am restante la ei in sistem, la dosar nu este atasat nici un contract de rate pe acele aparate, decat o factura scoasa din sistem.

gi-jane2 a scris:

Contactați un avocat , depuneti intampinare prin care solicitati respingerea cererii ca nu ati contractat nimic, mergeti la judecatorie si vedeti dosarul.
Faceti si plangere penala daca e vorba de un fals. Poate cineva a semnat în locul dvs un contract.

3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Crerd ca ar fi bine sa verificati pe just.ro, sau la judecatorie ce contine dosarul. Am fost si eu sunat la telefon pentru diverse controale medicale chipurile gratuite, dar le-am refuzat pe toate pentru ca nimic nu e gratis pe lumea asta inafara de laptele matern. Oricum daca ati ajuns in justitie trebuie contactat un avocat.
Faceti vorbire despre "acele aparate" - la controlul 'gratuit' ati primit cumva si aparate auditive de la firma respectiva?
La acel moment este posibil sa fi semnat si altceva (contract) in afara de confirmarea ca ati beneficiat de control gratuit?

Factura este semnata de catre dumneavoastra? Formulati un refuz la plata pentru acea factura pe motiv ca nu ati achizitionati nimic de la ei si depuneti-l la dosar si transmiteti-l si firmei care a emis factura cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat un telefon în rate la rugămintea unei familii care ... Remus ovidiu Remus ovidiu Am luat un telefon în rate la rugămintea unei familii care îmi sunt vecini cu promisiunea ca ei vor achita ratele,ceea ce nu au făcut de 16 luni,iar cerut ... (vezi toată discuția)
Contabilitate srl-d magazin online turboxxl turboxxl Buna ziua, Am un magazin online cu cateva facturi lunare. Intrebarea este daca pot depune eu ca si administrator bilantul trimestrial fara semnatura unui ... (vezi toată discuția)
Documente pdf ARIANEOANA ARIANEOANA M-am inscris la o licitatie, autoritatea contractanta a postat formularele in pdf semnate/stampilate de ei, am rugamintea sa-mi spuneti daca ar trebui sa scriu ... (vezi toată discuția)