Permisul Românesc anulat acum un an și jumătate art. 336 ,sentința de condamnare la un an cu suspendare și doi de probațiune. Dețin un alt permis dobândit prin școală în Spania .Pot conduce în România ? Deja am drept de redobândire permis. Mulțumesc
Permis anulat românesc un an și două luni cu termen de încercare de doi ani. Mai dețin un permis spaniol luat prin examen C și E in Spania. Voi putea conduce cu el în Romania?
In 17 decembrie m-a oprit poliția rutieră unde a rezultat 0,59 in aer alcool. Rezultatele la sânge au venit, 1,30 și 1,15. Vreau să plec în străinătate dar încă nu m-au chemat la parchet sau politie,ce atrage plecarea mea și dacă am fost foarte cooperant poate influența la dosar adică ceva anularea pedepsei....
In 2o12 am cumpărat și totodată preluat datoriile la apartament(700ron)la asociație.Nu am platit și am plecat în străinătate.Anul trecut ne-am întors acasă și surpriza:2600ron la întreținere și 3600ron penalități.In tot acest timp nu a locuit nimeni în apartament.Multumesc