avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In 17 decembrie m-a oprit poliția rutieră unde a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In 17 decembrie m-a oprit poliția rutieră unde a rezultat 0,59 ...

In 17 decembrie m-a oprit poliția rutieră unde a rezultat 0,59 in aer alcool. Rezultatele la sânge au venit, 1,30 și 1,15. Vreau să plec în străinătate dar încă nu m-au chemat la parchet sau politie,ce atrage plecarea mea și dacă am fost foarte cooperant poate influența la dosar adică ceva anularea pedepsei....
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc. Unde ar trebui să fac solicitarea la Poliție sau la Parchet
Trebuie sa va prezentati in momentul in care veti fi citat in calitate de suspect/inculpat. Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2023
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0,57 in aerul expirat. Palas4 Palas4 Buna ziua. In interval de 3 ore și jumătate axprosimativ am consumat 3 beri de 500 ml - 0,5 alc. Menționez ca am și mâncat cam la o ora după ce am ... (vezi toată discuția)
Salutare! ajutati-ma si pe mine va rog cu niste răspunsuri... ... AlexMMA AlexMMA Salutare! Ajutati-ma si pe mine va rog cu niste răspunsuri... In data de 23.12.2019 am fost oprit de un echipaj de politie pe un drum public. Am fost ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, acum 2 luni de zile am mers cu masina în stare de ... Andrew15 Andrew15 Buna ziua ,acum 2 luni de zile am mers cu masina în stare de ebrietate,nu am avut RCA valabil la masina și din nefericire am întrat într o masina ... (vezi toată discuția)