Salutare!
Ajutati-ma si pe mine va rog cu niste răspunsuri...
In data de 23.12.2019 am fost oprit de un echipaj de politie pe un drum public.
Am fost testat cu aparatul etilotesc ,rezultatul fiind 0.68 în aerul expirat urmând a fii dus la spitalul de urgente pentru a-mi recolta sange.
Am fost cooperativ cu agenții în fapt...
In luna august al acestui an am fost sunat de către un agent de politie sa merg sa dau o declarație si a ma înștiința cu privire la analizele de sange.
Am dat o declarație dupa care mi s-au spus probele de sange,acestea fiind 1.64 prima proba si 1.40 a doua proba.
Domnul de acolo mi a spus ca ma va chema din nou la declaratie...
Vreau sa știu și eu care sunt pedepsele cele mai frecvente...?
Cat durează judecata?
Se poate prescrie? Sau de poate clasa cazul?
Este un termen limita al cazului?
Se va da din nou de permis?
De prescriptiei nu poate sa fie vorba asa curand, clasarea se dispune cand se constata existenta unui impediment in exercitarea actiunii penale.
Daca veti fi trimis in judecata, individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
Daca veti fi condamnat, permisul se anuleaza.
Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliți impreuna strategia aparari.
Era bine sa fiti asistat de avocat de la prima declaratie pe care ati dat-o in calitatea de suspect.
Veti fi trimis în judecata.
Daca vroiați sa va apărați trebuia sa va angajați avocat.
Puteti apela și acum la avocat ca sa nu stati cativa ani buni fara permis.
Aveti interesul sa fiți condamnat cat mai repede ca sa nu așteptați aiurea cativa ani si fara avocat va dura cativa ani pana sa fiți trimis în judecata.
Alcoolemie
Kicsike26
Buna ziua pe 26 aprilie am fost oprit de politisti la etilotest am avut 0.68 dupaia am fost la recoltare sange .rezultatul inca nu stiu .toata ziua nam mancat ... (vezi toată discuția)