Buna ziua! Daca anul acesta m-am asigurat la sanatate bifand CASS estimat iar estimarea a fost de 0 Ron (eu fiind persoana fara venituri) si pana la sfarsitul anului obtin venituri din tranzactioanrea CFD-urilor dar veniturile sunt sub plafonul de 6 salarii minime, trebuie sa platesc ceva in plus sau sa completez alta declaratie tinand cont ca estimarea a fost ca sunt persoana fara venituri iar eu am obtinut venituri sub plafonul de 6 salarii minime?( si daca da, pana cand trebuie depusa declaratia, si ce tip de declaratie trebuie completata)
Buna ziua! Imi poate spune cineva va rog care sunt veniturile de natura celor prevăzute la art.155 din Codul fiscal
pentru care nu se datorează CASS și se poate opta pentru plata CASS?
Multumesc!
Multumesc pentru raspuns! Imi puteti lasa un numar de telefon sau un mail in privat? in caz ca voi avea nevoie de asistenta in viitor, contra cost bineinteles.
Buna ziua! Daca obtin venituri din jocuri de noroc in anul 2023 si doresc sa ma asigur la sanatate pentru anul 2024 cum trebuie completata declaratia unica? Trebuie completata la rubrica in care se spune ca obtin venituri conform art 155 si nu se datoreaza CASS dar optez pentru plata CASS?
Buna seara! As dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu experienta si care a mai facut asta, sa completez declaratia unica pentru unele castiguri din criptomonede, actiuni si forex contra cost bineinteles. Rog pe cei interesati sa-mi lase o adresa de contact sau un numar de telefon in mesaj. Multumesc!
Buna seara! Daca anul trecut am tranzactionat instumente de tip CFD cu 2 Brokeri diferiti din stainatate, unul dintre ei fiind Etoro la care am avut un profit de 500 usd iar ce de al 2 lea este ICMarket la care am avut o pierdere de 800 usd, trebuie sa platesc impozit pentru suma castigata la Etoro in conditiile in care eu la final de an sunt pe minus cumuland activitatea de la cei 2 brokeri?