avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Activitate Nelutu20-

Activitate Nelutu20-

Pai tea prins la volan ?

727652632parola a scris:

Am avut un dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat. Am aflat de la poliție că dosarul a fost soluționat cu clasare și că urmează să primesc solutionarea prin poștă, de atunci a trecut mai mult de o lună și nu am primit nimic. A și încă o întrebare: După clasarea dosarului am înțeles că că ori îmi dă permisul înapoi ori mi-l suspendă pe sase luni. Dacă la mine a trecut mai mult de sase luni de la data săvârșirii faptei, mi-l mai suspenda? Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri

Buna seara tuturor pe data de 30 noiembrie 2024 am fost la magazin in sat am văzut poliție am oprit mașina pe partea dreapta am deschis capota și m-am făcut că ma uit la motor poliția nu mă prins la volan și în fața mașini- eu având dreptul de conducere suspendat am recunoscut că am fost cu mașina la magazin ce credeți misa făcut dosar penal și misa luat dovada care trebuia să ridic permisul in câteva zile o să fiu chemat la audieri ce pot face sa recunosc sau să spun că mașina a fost defecta că iei probe nu are sfatuitima ce sa fac eu am și suspendare 3 ani și acum sigur îmi dă cu executare
Buna seara DL avocat am și eu o in trebare la Dvs am fost depistat în trafic cu un permis fals și ma băgat la fals și uz de fals și conducere fără permis cu condamnare de 3 ani și 8 luni și mia dat o suspendare de 3 ani care și acum semnez și mai am până la anul in iunie pe 6 și doresc sa dau de permis multi au zis că pe baza ultime sentinte scrie daca pot da de permis chiar și instructorul auto mia zis asta Dvs ce credeți pot sa dau de permis eu nu știu unde scrie că pot sau nu să sau de permis
Buna ziua am fost condamnat la 3 ani cu suspendare pentru conducere fără permis și prins a doua oară cu un permis fals contra făcut și fals în înscrisuri oficiale și doresc sa. Dau de permis oare pot sa dau de permis în sentința nu scrie daca am voie sau nu am voie mă puteți ajuta cu un răspuns concret mulțumesc anticipat