avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am avut un dosar penal pentru conducere cu permisul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am avut un dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat. ...

Am avut un dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat. Am aflat de la poliție că dosarul a fost soluționat cu clasare și că urmează să primesc solutionarea prin poștă, de atunci a trecut mai mult de o lună și nu am primit nimic. A și încă o întrebare: După clasarea dosarului am înțeles că că ori îmi dă permisul înapoi ori mi-l suspendă pe sase luni. Dacă la mine a trecut mai mult de sase luni de la data săvârșirii faptei, mi-l mai suspenda? Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri
Cel mai recent răspuns: Nelutu20- , utilizator 04:03, 17 Decembrie 2024
Pai tea prins la volan ?

727652632parola a scris:

Am avut un dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat. Am aflat de la poliție că dosarul a fost soluționat cu clasare și că urmează să primesc solutionarea prin poștă, de atunci a trecut mai mult de o lună și nu am primit nimic. A și încă o întrebare: După clasarea dosarului am înțeles că că ori îmi dă permisul înapoi ori mi-l suspendă pe sase luni. Dacă la mine a trecut mai mult de sase luni de la data săvârșirii faptei, mi-l mai suspenda? Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! anul trecut mi s-a facut un dosar pentru conducere ... andrei.cjr andrei.cjr Bună ziua! Anul trecut mi s-a facut un dosar pentru conducere sub influenta alcoolului. Toate bune si frumoase. Anul acesta, prin mai, mi s-a spus ca eate ... (vezi toată discuția)
Risc conducere cu permisul suspendat ALIN_33 ALIN_33 Buna ziua, Va rog sa cititi urmatoarea povestioara : Pe 7 martie 2010 mi-a fost suspendat permisul pentru depasirea cu 62 KM/h a vitezei legale la ... (vezi toată discuția)
Care sunt consecinţele conducerii cu permisul suspendat? Adrian0707 Adrian0707 În data de 15 aprilie mi-a fost suspendat permisul de conducere pe o perioadă de 60 de zile. Cu 5 zile înainte de expirarea suspendării am fost oprit în ... (vezi toată discuția)