avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Activitate Astancai Pusa

Activitate Astancai Pusa

Mulțumesc
Bună ziua .Am o întrebare va rog frumos sa ma ajutați.
Am făcut o contestatie la judecatoria de unde am domiciliul pt.o contravenție parcare în sectorul 3 București și am primit de la judecatorie termen pt.instanta și în același timp sa fac intampinare ... cum trebuie făcută exista un modem anume ?
Mulțumesc mult
Bună dimineața!
Am o întrebare va rog sa-mi răspundeți...Pe 16 februarie aveam cununia civila și religioasa dar sa întâmplat un deces în familie și am anulat căsătoria.Doresc sa știu dacă analizele prenuptiale și taxa plătită la medicul de familie sunt valabile pt.luna iunie când am reprogramat s-au va trebui repetate ?!mulțumesc mult
Bună seara .
Am rezervat 7 camere la un hotel în ziua în care am cununia civila și religioasa,menționez ca am plătit deja factura integral ...mama mea este în terapie f.rau ...as putea sa-mi recuperez banii înapoi și sa renunț la rezervare deoarece dt. este rezervat în privința mamei ...
Mulțumesc mult
Va rog sa-mi spuneți contestația la judecatorie pt.parcare ilegala chiar dacă am parcare cu grad de handicap permanent ,se poate face și la judecatoria unde am reședință?
Mulțumesc mult pt.ajutor
Bună seara. Va rog sa-mi spuneți dacă am parcare handicap grav permanent și m-am deplasat cu mama din orașul de reședință în București sector 3 la un control,menționez ca parcarea pt.handicap era ocupata iar eu am fost nevoita sa parchez intr-un loc retras lângă tomberoane deoarece acolo am găsit. Loc ..sa o pot transporta pe mama în scaunul cu rotile pana la medic .Am staționat 10 minute după care am găsit o avertizare de la politia locala sector 3 București ca am parcat în locuri nepermise.Dupa 6 luni am primit o înștiințare acasă la adresa ca a.m parcat neregulamentar și amenda este între 500-1000 de lei .Am făcut contestatie prin imail la politia sector 3 de unde an primit înștiințarea după care am fost sunata de un domn polițist chiar certandu-ma ca nu am dreptul sa parchez chiar dacă mama are handicap grav deoarece nu beneficiază ca este din provincie și normal trebuia sa plătesc o taxa prin sms pt.1 h .Mi-am cerut scuze deoarece nu am știut cum trebuie sa procedez în acest caz dar va rog respectuos sa-mi spuneți cum trebuie sa procedez ..nu -mi pot permite sa plătesc o amenda când abia ma descurc de la o luna la alta cu 2 batrani bonlavi. VA MULȚUMESC
Mulțumesc pt.raspuns dar actul cu drept de habitare nu este la fel cu cel de uzufruct...eu la vremea respectiva le-am dat o suma considerabila părinților mei în prezenta notarului ...doresc totuși sa-mi răspundă o persoana care are cunoștințe în materie ...mulțumesc