avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am rezervat 7 camere la un hotel în ziua în care ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am rezervat 7 camere la un hotel în ziua în care ...

Bună seara .
Am rezervat 7 camere la un hotel în ziua în care am cununia civila și religioasa,menționez ca am plătit deja factura integral ...mama mea este în terapie f.rau ...as putea sa-mi recuperez banii înapoi și sa renunț la rezervare deoarece dt. este rezervat în privința mamei ...
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:57, 29 Ianuarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Citiți condițiile hotelului și discutați acolo, nu vă putem spune. În general se recuperează parțial sumele plătite, în funcție de cât timp mai este până la data cazării - dacă evenimentul era planificat în curând șansele sunt destul de mici.

Sănătate mamei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare contravaloare cazare platita in avans si care nu s-a mai facut mihaieduard222 mihaieduard222 Buna seara As vrea sa stiu in ce conditii pot recupera integral sau partial contravaloarea unei cazari hoteliere achitate integral in avans (intre doua ... (vezi toată discuția)
Rezervare hotel romania fara camere disponibile. thrares thrares Buna ziua. Am facut o rezervare pe booking la un hotel din Romania. Dupa cateva ore am fost contactat de proprietarul hotelului sa imi spuna sa anulez ... (vezi toată discuția)
Anulare rezervare hotel elena0892 elena0892 Buna seara, am rezervat o camera la un hotel din Bulgaria.Initial imi aparea un pret mai mic,dar cand am verificat imi luasera aproape dublu de pe card pentru ... (vezi toată discuția)