Buna seara, am rezervat o camera la un hotel din Bulgaria.Initial imi aparea un pret mai mic,dar cand am verificat imi luasera aproape dublu de pe card pentru ca erau niste optiuni care nu erau incluse in pretul camerei. Am sunat la ei dupa maxim 5 minute si am spus ca vreau sa o anulez,avind in vedere ca a fost o gresala si ca pe site-ul lor scrie in dreptul camerei pe care doresti sa o rezervi - refundable. Doamna cu care am vorbit la telefon mi-a spus sa trimit un email in care sa explic situatia,pe adresa hotelului, sa o trimita managerului sa vada daca se poate anula.Problema e ca pe site, la termeni, scrie ca anularea trebuie facuta cu 15 zile inainte de data cazarii pentru a primi banii inapoi, dar in aceasta situatie rezervarea e facuta pentru viitorul week-end ,adica peste 13 zile si nu au trecut nici 5 minute de cand am sunat sa anulez. Ii pot da in judecata daca nu vor sa imi dea baii inapoi?sau este ceva ce pot face sa anulez aceasta rezervare?este vorba de o suma destul de mare.
trebuie sa aveti in contract precizat ce se intampla in acest caz -despagubiri,penalitati.
se personalizeaza aceste contract de fiecare unitate de cazare in parte si de asta trebuie sa cititi contractul reveniti va rog cu datele din contract !