avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Activitate Alin0007

Activitate Alin0007

goe1989 a scris:

oakleyokey a scris:

Ti-a venit rezultatul?

George C I a scris:

Victor Slav are rezultatul de la INML , eu inca astept dupa acest rezultat !Am angajat un avocat care sa grabeasca procesul acesta !Cand o sa am rezultatul , care o sa vina negativ fara nici un dubiu , atunci o sa deschid proces celor de la MAI!

Da , 11 luni a durat si a venit negativ .

imi spui si mie te rog cum ai fost anuntat de rezultat? ai fost citat prin posta acasa la tine? astept si eu un raspuns acum de la inml tot ca tine doar ca mie mi-au spus cei ce m-au oprit sa nu imi schimb numarul pentru ca ei ma vor anunta cand vine raspunsul si imi vor spune telefonic rezultatul daca e negativ sau pozitiv! cea ce mi se pare putin dubios.. eu stiam ca doar citat poti fi anuntat
Buna seara. Acum 4 luni de zile mi s-a suspendat permisul pe o perioada de 120 de zile. Perioada a trecut! Nelamurirea mea este ca sunt plecat in strainatate si nu m-am putut prezenta sa las permisul la politie! Sa inteleg ca cele 30 de pentru nedepunere se afla in cele 120 de zile de suspendare? Suspendarea mai exact este pentru o depasire pe linie continua. Adica normal trebuia sa fie 60 de zile. Insa am gresit in mai putin de 6 luni a2a oara in trafic cu acea depasire si s-a mai pus o luna. Deci 90 de zile. Sa inteleg ca am 120 cu tot cu faptul ca nu am depus permisul la politie?
Credeti-ma ca se tine ghinionul dupa mine. In ambele cazuri chiar nu am avut viteza excesiva. Pur si simplu asa a fost sa fie... acum am dosar penal pentru vatamare corporala pentru ca m-am lovit eu putin la cap. La ce ma pot astepta???
Intre timp cand am mers sa fac actele pentru contestatie am facut un accident. Schimba cu ceva asta?
Am primit comunicare cum ca mi s-au dat trei luni de suspendare pentru permis datorita faptului ca am doua abateri in mai putin de 6 luni de zile. Prima a fost pentru radar si alta pentru depasire pe linie continua. Intrebarea mea este daca mai am dreptul aa depun o contestatie impotriva ultimului proces verbal cu toate dovezil ce le la indemana?
Buna seara. Sotia mea este insarcinata iar acum 3 zile a acuzat greturi si dureri in zona abdomenului. Vazand ca starea ei se inrautateste am decis sa mergem la urgente pentru siguranta sarcinii. Insa pe drum am intrat in depasire pe linie continua. Si am fost oprit de agenti in circilatie. Le-am explicaf care imi era motivul pentru care m-am grabit insa dansii au ales sa nu ia in seama faptul ca sotia langa mine era aproape lesinata si au ales sa ma tina intr-o caldura infernala in masina cu ea insarcinata pana au terminat procesul verbal aproximativ 30 de minute. Intrebarea mea este daca fac contestatie imi pot recupera permisul? Am toate hartiile de la spital cum ca am fost la urgente.. permisul imi este suspendat penteu 60 de zile. Dat fiind faptul ca sotia este insarcinata iar eu locuiesc in zona rurala chiar as avea mare nevoie de acel permis...multumesc!!