avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Activitate clodio21

Activitate clodio21

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Cred ca va referiti la renuntare la urmarire penala. Vi se resituie permisul doar daca judecatorul confirma ordonanta.

Da, confirmarea renuntarii urmaririi penale, ma scuzati, am gresit cand am scris.Si daca o sa se confirme o sa primesc permisul inapoi in monentul acela sau mai trebuie sa astept alta scrisoare cu care ma duc ulterior si il ridic?
Buna ziua.Am primit o citatie in care sunt chemat in instanta pe data de 19 ianuarie pentru confirmarea urmaririi penale.Am dosar penal pentru conducerea unui vehicul cu categoria necoraspunzatoare.Nu am avut dreptul de a conduce nici pe baza dovezii.Intrebarea mea este, pot sa ma duc sa imi ridic permisul sau pot de abia dupa confirmare?.Multumesc frumos!
Buna ziua, am un dosar penal dar mi s a comunicat ca acesta va fi clasat si se renunta la urmarirea penala (conducere cu alta categorie decat cea pentru care detin permis de conducere). Stiu sigur ce se va intampla fiindca mi s a comunicat dar am o intrebare.Cat va dura pana mi se va elibera ordonanta si o sa pot sa imi ridic permisul de conducere?Cei de la politie mi au spus maxim 2 luni, au trecut 2 saptamani de cand este trimis dosarul.Multumesc anticipat!
Buna ziua, daca am un dosar penal si este in faza de urmarire penala (adica este la procuror, exemplu numar dosar 2211/P/2022) se poate urmari online?Multumesc anticipat

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Cerere puteți depune, dar nu cred că o să vi se admită.
Pentru ce infracțiune sa fac cercetări?

Pentru conducere cu alta categorie. Am A1 si am mers in parcarea Kaufland cu un ATV pentru care imi trebuia categoria B. Mi s a spus la audieri ca a vb domnul politist cu procurorul si o sa fie totul in regula, se renunta la urmarirea penala si o sa imi fie inapoiat permisul dar mai dureaza cam 2 luni pana atunci si se duce vara si as mai vrea sa prind ceva timp, din aceasta cauza as vrea sa solicit eliberarea unei dovezi de circulatie.

latka a scris:

1.Nu se poate.
2 Vedeți ce se întâmplă după clasare, s-ar putea să aveți surprize.

Mi s a spus la audieri ca a vb domnul politist cu procurorul si o sa fie totul in regula, se renunta la urmarirea penala si o sa imi fie inapoiat permisul.
Buna ziua! In urma unei infractiuni mi s-a eliberat o dovada fara drept de circulatie.Audierile le-am facut si acum astept clasarea dosarului din care imi voi recupera permisul si se va renunta la urmarirea penala.Intrebarea mea este, se poate sa fac cerere de eliberare dovada cu drept de circulatie pana mi se claseaza dosarul?Daca da, as dori si un model de cerere daca se poate.Multumesc!