avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua.Am primit o citatie in care sunt chemat in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua.Am primit o citatie in care sunt chemat in instanta ...

Buna ziua.Am primit o citatie in care sunt chemat in instanta pe data de 19 ianuarie pentru confirmarea urmaririi penale.Am dosar penal pentru conducerea unui vehicul cu categoria necoraspunzatoare.Nu am avut dreptul de a conduce nici pe baza dovezii.Intrebarea mea este, pot sa ma duc sa imi ridic permisul sau pot de abia dupa confirmare?.Multumesc frumos!
Cred ca va referiti la renuntare la urmarire penala. Vi se resituie permisul doar daca judecatorul confirma ordonanta.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Cred ca va referiti la renuntare la urmarire penala. Vi se resituie permisul doar daca judecatorul confirma ordonanta.

Da, confirmarea renuntarii urmaririi penale, ma scuzati, am gresit cand am scris.Si daca o sa se confirme o sa primesc permisul inapoi in monentul acela sau mai trebuie sa astept alta scrisoare cu care ma duc ulterior si il ridic?
Il ridicati de la politie in baza incheierii instantei si ordonantei procurorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada circulatie - dosar plecat la parchet constantin2408 constantin2408 buna seara, sunt invinuit intr-un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul conf.art.86 alin.2 (fapta petrecuta pe ... (vezi toată discuția)
Art 335, alin.2, cp Florin Bulborea Florin Bulborea Buna ziua! Acum 6 luni am fost oprit de politie cu motocicleta, si mi-au facut dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara categorie corespunzătoare ... (vezi toată discuția)
Dosar penal va rog ajutatima bodys24 bodys24 am dosar penal din cauza unei camere radar care m-a prins cu 106 km in localitate pe data 19 aug 2008 si ei mi-au suspendat permisul din 25 februarie pana pe ... (vezi toată discuția)