avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Activitate SasuIoana

Activitate SasuIoana

Hristos a înviat ! Doresc si eu niște răspunsuri .. dacă in timpul unui proces penal cineva a avut un judecator care la rândul sau a avansat la Curtea de Apel, iar după câteva luni, la o contestație de verificare a măsurii preventive se prezinta același judecător unde eventual o respinge, se considera nulitate absoluta ? Nu cumva trebuia ca acest domn judecător sa se abțină ? multumesc !

gi-jane2 a scris:

Mergeti unde ati fost chemata si intrebati ce i-a indemnat ca după 3 ani sa va cheme,

Mulțumesc ! Dar poate afecta cu ceva dacă nu ma duc ?

gi-jane2 a scris:

De curiozitate, acum cati ani v-ati prezentat la.politie?
Prezentati-va si spuneti ca nu mai e cazul

Acum 3 ani !
Buna ! Am nevoie de o îndrumare va rog ! In urma cu câțiva ani am făcut o greșeală de care nu sunt mândra ! Dar eram doar o copila de 18 ani.. povestea pe scurt este ca iubitul meu, cu care avem un copil, m-a înșelat cu o asa zisa prietena de a mea.. și eu voiam cu orice preț sa ma despart de el.. dar el, din frica sa nu plec nu voia sa ma lase sa iau copilul, și din dorința de răzbunare am mers la poliție pentru a ma ajuta sa iau copilul , mințind ca este o persoana violenta cu mine ! Mi au spus ca trebuie sa depun plângere pentru a ma ajuta cumva, însă nu am făcut-o, si mi-au dat sa completez ceva cu DA sau NU, nu mai țin minte ce anume mi au dat! Dar plângere nu am depus ! Însă acum avem o relație frumoasa .. Iar recent , după atâția ani am primit citație pentru a ma prezenta in calitate de persoana vătămată privind violenta in familie , iar dacă nu ma prezint primesc amenda etc .. întrebarea mea este: îl poate afecta asta cu ceva pe viitorul meu soț ? Nu sunt mândra de ceea ce am făcut si as dori sa repar cumva situația .. dacă nu am depus plângere de ce m-au chemat ? Mulțumesc pentru eventualele răspunsuri..
Buna tuturor !
Am și eu o mică întrebare, videoclipurile cu declarație proprie se pot considera probe dacă încă nu s-a ajuns la proces? Cum se pot trimite videoclipurile și unde ?
Buna ziua ! Am o mare nelămurire ..
se poate considera tentativa la omor o sticla cu benzina (doar cu benzina) aruncată intr-o casa in care proprietarul nu era acasă ( deși el a declarat contrariul pentru a cere daune..care nu au existat), respectiv o casa cu o camera, cu geamul deja spart și fara mobila , fiind un om de etnie rroma mai exact ? Sunt in mari dubii pentru ca nu am văzut nicăieri tentativa la omor fara nici o victima rănită, iar expertiza zici ca nici nu a fost făcută, plus ca nu a luat foc absolut nimic ?? Va rog, și un mic sfat e binevenit.. Cunoaște cineva vreun expert pentru a ma ajuta contra cost cu o expertiza tehnica judiciara făcută ca la carte ? Va mulțumesc pentru eventualele răspunsuri !