avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina N1991

Activitate Cristina N1991

Buna ziua .anul trecut in luna Aprilie mi sa suspendat permisul in romina am făcut un recurs și mi la dat dar acum in luna lu Martie am tribunalul unde decide ca să-mi suspenda permisul pe 4 luni ..eu lucrez ca șofer in Italia si trăiesc in Italia .acuma in Februarie îmi expira permisul vreau sal schimb in acel italian .întrebarea mea este dacă am permisul suspendat in rominia eu pot circula in Italia cu munca ? Eu acestea 4 luni nu sunt in România nu circul acolo dar trebuie să-mi schimb permisul in Martie dar in Februarie am tribunalu .cum ar trebui sa ma comport
Buna ziua eu sunt din Republica Moldova și urmează sa ma căsătoresc la Rominia cu un cetățean romiin ..pot sa știu va rog ce documente îmi trebuie din partea mea ??si dacă după căsătorie pot optime buletinul pe basa căsătorie ?noi suntem reședința in Italia .
Buna ziua ,va rog un ajutor după căsătorie tata socru ne donează casa .poate face acte pe ambii și aceea casa este bun comun ?sau doar al soțului .Menționez după căsătorie
Buna ziua urmează anul viitor sa ne căsătorim .Tata soțului vrea săi doneze casa la soț .după căsătoria noastravreau sa știu casa data va fii bun comun sau doar al soțului .și dacă doar al soțului cum se face sa fie comun ??? Eu pretind de a fii și eu in acte pentruca casa a fost reconstruita total din banii noștri .va mulțumesc cine ma ajuta