avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Activitate AlexandruC11

Activitate AlexandruC11

Da, mătușa mea și mama sunt singurii copii, mai avea un băiat dar a murit și nu are moștenitori. Altceva am întrebat, actele de proprietate sunt la mătușa mea, nu prea reușesc sa dau de ea, copii ei îmi tot spun ca este bolnava și chestii de genul, acum întrebarea mea e următoarea, ce pași ar trebui sa urmez eu și sora mea pentru a avea dreptul de a pune în vânzare partea noastră din pământ ce ni se cuvine? Dacă puteți sa ma indrumati spre o cale pentru a reuși sa fac asta. Ma gândeam ca dacă dau averea în judecata, automat se face succesiune și fiecare își primește partea sa în acte, eu în prezent nu am acte pe terenul ce îmi aparține, cum nici mătușa mea sau copii ei nu au, au actele bunicilor doar.
Bună seara! Ma numesc Alexandru. Am și eu câteva întrebări legate de o moștenire legata de o casa și teren mostenite de la mama mea, ea a murit acum 6 ani, la acea moștenire mai sunt mătușa din partea mamei și copii ei, bineînțeles ca ei moștenesc după mama lor. Eu mai am o sora, practic bunicii noștri din partea mamei au avut casa, noi la avere, eu și sora mea, la ce grad intram fiind nepoții proprietarei? Și care sunt pașii ce ar trebui urmați pentru a da averea în judecata? Fiindcă am vorbit cu copiii mătușii mele și ei au alte planuri în cap. Aștept niște răspunsuri. Mulțumesc!
Buna seara! Am o întrebare, dacă vreau sa fac un contract la gaze pe numele meu și tatăl tău în prezent titular, dar cu contract încheiat din cauza unor datorii, o pot face pe aceeași adresa de consum sau automat am legatura cu proprietarul și datoriile sale din prezent?
Discuție Amenda COVID 19
Bună seara! Am primit o amenda în perioada pandemiei când aveam 17 ani, de 25 de lei, n am plătit o și a devenit 50 de lei. Părinții mei n au putut sa plătească impozitul, deși eu acum sunt major. Ce treaba as avea eu cu actele lor? Și amenda din acea perioada are dobânzi sau penalități?
Ok, am înțeles, și ce denota ea cu exactitate? Sunt nevoit sa merg pe 04 sa ma prezint la tribunal sau nu este obligatoriu? Și as mai putea sa pățesc ceva?

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

de ce nu ar fi reala???

uitati aici: [ link extern ]

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna seara,
despre ce citatie este vorba???

[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
Am încărcat respectivele fotografii, din câte observ, nu pot adauga altfel poze aici.
Bună seara! As vrea sa știu și eu dacă următoarea citație venita de la tribunal este un fals sau este o citație reala. Va mulțumesc!
Bună seara! Eu locuiesc la casa și lângă mine se afla un bloc, canalizarea de la acel bloc se afla fix lângă gardul meu, timp de un an au probleme cu ea, probabil ca li s-a înfundat, este un miros destul de oribil, abia de poți respira dacă stai în curte, am vorbit cu dânșii dar nu au rezolvat și apoi am făcut sesizare la primăria orașului dar nici de la ei n-am primit niciun răspuns. Ce ar trebui sa fac în situația asta, din punct de vedere legal.