avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara! As vrea sa știu și eu dacă următoarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara! As vrea sa știu și eu dacă următoarea citație ...

Bună seara! As vrea sa știu și eu dacă următoarea citație venita de la tribunal este un fals sau este o citație reala. Va mulțumesc!
Buna seara,
despre ce citatie este vorba???

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna seara,
despre ce citatie este vorba???

[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
[ link extern ]
Am încărcat respectivele fotografii, din câte observ, nu pot adauga altfel poze aici.
de ce nu ar fi reala???

uitati aici: [ link extern ]
Ok, am înțeles, și ce denota ea cu exactitate? Sunt nevoit sa merg pe 04 sa ma prezint la tribunal sau nu este obligatoriu? Și as mai putea sa pățesc ceva?

de ce nu ar fi reala???

clar trebuie sa va prezentati! altfel, nu va trimitea citatie! Cititi cu atentie ce scrie pe citatie, pe ultimul rand.

De alfel de la Busteni la Sinaia nu este o distanta asa mare!

Nu vreti sau nu puteti sa va prezentati, va angajati avocat, care sa va reprezinte la proces.

AlexandruC11 a scris:

Ok, am înțeles, și ce denota ea cu exactitate? Sunt nevoit sa merg pe 04 sa ma prezint la tribunal sau nu este obligatoriu? Și as mai putea sa pățesc ceva?

de ce nu ar fi reala???

Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Octombrie 2022
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am si eu o intrebare, cum as putea sa verific daca ... sw3l1x sw3l1x Buna seara! Am si eu o intrebare, cum as putea sa verific daca o citatie este reala, am fost amenintat, primind o poza in care este prezenta o citatie. ... (vezi toată discuția)
Mi-am pierdut certificatul de nastere si buletinul annamaria1985 annamaria1985 buna ziua asi avea si eu o intrebare miam pierdut si certificatu de nastere si buletinu ce este de facut casa imi pot face din nou certificat de nastere? (vezi toată discuția)
Contestatie amenda mariusastra mariusastra Buna ziua am vandut o masina acum 3 ani de zile cu contract de vanzare cumparare legal si fiscalul masini pe loc i am inmanat noului propietar toate actele ... (vezi toată discuția)