avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestatie amenda
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

contestatie amenda

Buna ziua am vandut o masina acum 3 ani de zile cu contract de vanzare cumparare legal si fiscalul masini pe loc i am inmanat noului propietar toate actele necesar pentru a transcrie masina pe numele lui dar nu a facut o am mai si vandut masina fara acte si ma trezesc peste 3 ani cu trei amenzi ca sa trecut podul la fetesti si nu sa platit taxa de trece am facut contestatie la toate 3 am primit raspuns la intampinare la toate 3 si eram obligat sa raspund la intampinarile primite si sa mai depun niste acte pe care le depusesem deja cand am facut contestatile cand am trimis raspunsul la intampinariile primite am soloicitat judecarea in lipsa mea dar am primit citatie sa ma prezint la proces? si sa mai depun practic aceleasi acte pe care le am mentionat deja din moment ce am solicitat judecarea in lipsa de ce mai primesc citatiile respective si daca trebuie sa ma duc ? va multumesc o zi buna
Cel mai recent răspuns: mariusastra , utilizator 10:21, 14 Noiembrie 2018
Buna seara,
1. Puteti sa nu va prezentati dar instanta este OBLIGATA sa va citeze.
2. Instanta este OBLIGATA sa va aminteasca ca aveti dreptul sa mai depuneti orice acte de care intelegeti sa va folositi.
3. Inca ceva, undeva in josul comunicarii sau al citatiei, este trecut faptul ca daca ati depus deja acele acte sa ignorati solicitarea.
Ma intreb, ati depus TOTUL in 2 exemplare asa cum era normal?

Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna seara,
1. Puteti sa nu va prezentati dar instanta este OBLIGATA sa va citeze.
2. Instanta este OBLIGATA sa va aminteasca ca aveti dreptul sa mai depuneti orice acte de care intelegeti sa va folositi.
3. Inca ceva, undeva in josul comunicarii sau al citatiei, este trecut faptul ca daca ati depus deja acele acte sa ignorati solicitarea.
Ma intreb, ati depus TOTUL in 2 exemplare asa cum era normal?
. Da am depus în două exemplare și tot actele acelea mi le cere și am și solicitat judecarea în lipsa m am uitat pe citație și nu scrie daca le am depus sa nu i au în considerare mă întreb online se pot trimite , sunt 3 amenzi pentru aceeași faptă doua le am primit în aceeași zi și a treia la vreo 3 săptămâni distanta la una dintre ele m am prezentat și trebuia să mă prezint iar pe data de 6 ianuarie dar nu m am mai dus
Am făcut o poză la citație dar vad că aici nu poți pune poze ?
Ultima modificare: Miercuri, 14 Noiembrie 2018
mariusastra, utilizator

[ link extern ] >

Am făcut o poză la citație dar vad că aici nu poți pune poze ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel la contestatia procesului verbal mariusastra mariusastra Buna ziua as dori sa stiu daca fac apel la o contestaie la o amenda pe care am facut o am cerut judecarea in lipsa mea si azi am primit confirmarea ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda masina vanduta mariusastra mariusastra Buna ziua acum 3 ani de zile am vandut o masina cu contract de vanzare legal si i am dat si fiscalul masini noului propietar dar noul propietar nu a continuat ... (vezi toată discuția)
De ce primesc comunicare adresa daca in dosar am depus tot ce era necesar? ConsMihai ConsMihai Buna ziua!Din luna ianuarie intampin probleme cu definitivarea anularii unei amenzii.Anul trecut in luna aprilie am vandut o masina.Am instrainat masina atat ... (vezi toată discuția)