avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Activitate IuliaMariaa

Activitate IuliaMariaa

Ce aspecte sa va menționez aici sa îmi puteți aproxima o sumă pentru ambele fete? Menționez că asiguratorul vinovatului era Euroins așadar plata o va face fondul de garantare. Accidentul a avut loc în decembrie 2022.
Olga Tanasa a scris:

Este foarte dificil de estimat. Trebuie luate in calcul foarte multe aspecte Unele societati de asigurari acorda despagubiri decente in faza de negociere directa ,altele nu. Instantele de judecata nu au o practica unitara , asadar este greu de estimat . Putem discuta in privat pentru mai multe informatii,

In urma unui accident rutier frontal (cineva a intrat în mașina ain care ne aflăm)fetițele mele au primit 45-50 zile îngrijiri medicale și 112-120 zile de îngrijiri medicale cu viața pusă in pericol. Aveți idee cam ce suma se poate obține la final?
Buna ziua. Am primit o înștiințare de la ANAF. Mă poate lamuri cineva ce înseamnă mai exact?

"Va informăm că trezoreria statului a înregistrat și transmis catre sistemul informatic al ANAF,o operațiune de compensare înregistrata in aceste sistem la data de 29-01-2024 cu următoarele caracteristici:
CNP contribuabil ..........
Număr document.......
Data operațiunii 6-02-2017
Suma -560 lei
Cod iban (codul IBAN al Casei de asigurări de sănătate) "

Menționez că în 2017 luna februarie mi am platit asigurarea de sănătate pentru o intervenție(operatie) ce nu a mai avut loc.



Va contrazic. Este 5%din încasările magazinul exact așa mi s-a exprimat șeful.
Nivea a scris:

Se alica cum e stabilit de firma.
Ce treaba au incasarile. Orice se vinde are o suma fixa +adaos +tva.
In nici un caz nu se da procent din suma de incasari .
De obicei se da 5% din ados care reprezinta profitul firmei.
Se aplica la produsul de baza comisionul si apoi bonusului se aplica taxe care se scad ca la orice venit.

Puteți va rog sa fiți mai explicit? Cât ar veni 5%din 50.13100? După calculul meu ar veni 2500

Cornel Vasile a scris:

Se aplica comisionul/procentul la valoarea vanzarilor.

Buna ziua. Am o nelămurire.
La serviciul meu la angajare, șeful mi a zis că voi primi salariul de bază stabilit..plus 5% din vânzările totale. Luna august au fost încasări de
50 131.00 lei.
Cum se calculează comisionul/bonusul?
Că am primi în plus doar 250 lei. Bănuiesc că e o formula după care se calculează

Va mulțumesc pentru răspuns.
latka a scris:

Nu trebuie schimbat decât atunci (înainte) cand expiră. Nu contează cine l-a emis decât dacă vă e suspendat, va fi trimis acolo, la serviciul rutier care l-a emis. Veti avea ceva disconfort de a-l recupera. Altfel, nu aveți vreo obligatie de a-l schimba.

Buna ziua am fost admisa la proba practica pentru permisul auto.
Eu locuiesc într-un județ iar de permis am dat în alt județ fiind mai ușor și mai aproape pentru mine. Acum când îmi va ajunge permisul va trebui sa îl schimb in judetul meu ce îl am în buletin? Adică buletinul va fi pe un județ iar permisul pe alt județ.
Buna ziua. Vreau sa îmi iau un apartament. Sunt angajata și doresc sa fac împrumut la banca. Ce îmi recomandați? Sunt angajata doar de 3 luni credeți că am vreo șansă? Ce tip de împrumut ar fi mai recomandat? Mulțumesc pentru eventuale răspunsuri.
Buna ziua. Sunt angajata cu acte de 3 luni. Vreau sa îl iau pe tatăl meu ca și coasigurat că are nevoie de o operatie urgenta și el nu e asigurat nu are venituri. Care sunt pașii de urmat? Și citisem ceva de un beneficiu că îl am în îngrijire? Mă poate lamuri cineva? Mulțumesc