Bună ziua și La mulți ani.5) Constituie stagiu de cotizare realizat în condiții deosebite de muncă și perioadele în care asiguratul care își desfășoară activitatea în condiții deosebite de muncă se află în concediu pentru incapacitate temporară de muncă și/sau în concediu de odihnă, dacă cel puțin în ziua premergătoare concediului a lucrat în locuri de muncă încadrate în astfel de condiții de muncă și pentru care angajatorii datorează contribuția de asigurări sociale.Ce părere aveți?.
Buna ziua eu stau in Italia ,as vrea sa va întreb dacă aveți amabilitatea să răspundeți ( câți ani ați lucrat “țara și afară “,cum au calculat,cât plătiți comision la bancă ( transfer bani)etc pentru că suntem mai mulți în aceeași situație.Multumesc.O zi buna
Buna ziua,aveti ceva cu mine,și eu am plătit contribuțiile în România,am făcut și armata,am fost și la revoluție ( cu arma în mână),și nu mi s-a recunoscut nimic ( în schimb pușcăriașii erau revoluționari etc),ce credeți ca am plecat de bine?
Nu este adevarat.Legea spune clar ( maxim 6 ani dacă ai găuri ca să spun asa( ani lipsa),intre varsta 18-65 de ani.La casa de pensii dorm pe banii noștri.O zi bună.