avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Activitate mio.c

Activitate mio.c

Am lucrat 17 ani intr.o firma, am plecat cu demisie și după 4 ani am vrut să mă întorc .Fara nici un motiv anume, pentru că am solicitat asta, mi se refuza dreptul la un interviu, am cerut o explicație și nu mi se da.Ce drepturi am vis a vis de cele întâmplate? Nu vor absolut deloc să mă primească probabil pentru că am plecat, ulterior mi.au transmis ca datorita activitatii mele negative pe perioada contractuala , ceea ce este o minciună.Refuza orice dialog, am cerut răspuns în scris, nu am primit nimic.Nu am avut nici o abatere disciplinară, nici o reclamație, absolut nimic .Am depus CV.ul pe site .ul lor de recrutări, și am așteptat răspuns , ulterior am sunat la RU și mi s.au comunicat cele de mai sus.Am posibilitatea să fac ceva in acest sens? Ii pot trage cumva la răspundere pentru faptul că.mi refuza acest drept fara nici un motiv? Pentru că dacă ar avea mi.ar răspunde la solicitare.
1969, îmi puteți da va rog un site unde sa pot intra pentru calcul
Cine m.ar putea ajuta cu un calcul orientativ , as vrea sa știu cam cu ce pensie as ieși anticipat la 55 ani, 30 ani vechime, facultate 5 ani,
Mulțumesc
Adică cei care au avut salariu brut de 10.000 lei si au muncit 30 ani vor lua pensie la fel ca cei care au lucrat pe salariu minim aceeași perioada?Va rog, exemplificați ca să înțelegem și noi
Câinii nu sunt deloc agresivi din contra, cred că au fost maltratați, sunt foarte speriați de oameni, eu ii hrănesc de 2 ani și nu au curaj să se apropie de mine, își iau bucatica și dispar in pădure , apar doar când știu că se apropie ora când le dau mâncare.Dar din păcate nu am reușit să prind 2 femele sa le sterilizez, am incercat cu cei de la adăpost , se sperie și fug in pădure , iar în perioada în care sunt în călduri se aduna multi câini in zona și fac gălăgie.Nu reusesc sa conving lumea că atât timp cât sunt hrăniți, eu nu vor ataca și nici alți câini nu vor mai veni acolo. Ei susțin că dacă nu.i voi mai hrăni vor pleca.Chiar daca vor pleca ei, alții le vor lua locul.Romania este din păcate plina de câini abandonați și la țară câinii sunt foarte chinuiți, cred că atunci când scapă din curțile oamenilor prefera să fugă și să nu se mai întoarcă la lanț.
Buna ziua ! In prezent exista vreo lege care sa-mi interzica sa hranesc cainii comunitari, au fost sterilizati si lasati liberi de unde i.au luat. Vecinii au o problema cu faptul ca latra noaptea, (de fapt nu latra ei, sunt blanzi, latra cainii din curte pentru ca.i simt pe cei comunitari.)Si mi.au trimis Politia animalelor pe cap, acestia ma ameninta cu amenda pe motiv ca nu am voie sa-i hranesc pe domeniu public. Multumesc !