La partaj, cereți 1/2 din bani, dovedind modalitatea prin care ați plătit acei bani și faptul că soțul folosește mașina.
Totuși, de ce ați procedat în acest mod, de ce să cumperi o mașină destinată soțului printr-o firmă străină ?
Sotul accepta sa divortati sau nu?
Eu cred ca sotul dumneavoastra avanseaza aceste demersuri de capul lui, nu sub indrumarea unui profesionist in drept.
Adica a auzit el cum ca s-ar putea sa fie in asa fel incat sa se poata. Si acum strange tot felul de dovezi care nu vor avea nicio relevanta in fata judecatorului, si va cere tot felul de chestii care nu sunt sustinute / fundamentate, si apoi o sa inceapa sa se planga pe facebook si alte retele sociale ca justitia din Romania e injusta, ca dreptatea umbla cu capul spart si etc.
Nu faceti aceeasi greseala. Angajati-va un avocat care sa va poata consilia, astfel incat:
- sa stiti ce e relevant si ce nu pentru speta
- sa contracarati argumentele viitorului fost in mod constructiv si eficient
cred ca violenta emotionala se confirma tocmai prin apelurile celor cu care ati vorbit.....
În instanță să vă opuneți unor astfel de probe, deoarece nu sunt relevante și utile cauzei. Dacă avea în clar conținutul convorbirilor, atunci instanța putea să aprecieze asupra utilității probei, dar simple numere de telefon nu au nici o relevanță. Ca să i se admită proba în aceste condiții trebuie să aibă și alte probe, care să se coroboreze cu listing-ul telefonic, de ex: cui aparține numărul de telefon, relații „suspecte„ cu persoana respectivă etc.
Chiar dacă procesul s ar finaliza din culpa dvs acest aspect nu are nici o legătură cu autoritatea părintească și domiciliul minorului.Angajati va avocat care va va explica cum decurg lucrurile și nu mai ascultați poveștile viitorului fost soț...