buna seara.in hotararea de divort apartamentul se imparte 50 sotul,50 sotia.intrebarea mea este daca sotul poate dona cele 50 procente unei alte persoane.va multumesc anticipat
va multumesc,am uitat sa precizez ca ei nu au acum contracte de munca.numai ca aici lumea adica familia unde locuieste sunt de partea ei si incearca sa o ajute.va multumesc inca o data
am o prietena care sta in italia cu sotul si fetita de 7 luni.s-au certat.el vrea sa se intoarca in romania,ea nu.am o intrebare.o poate obliga el sa se intoarca in tara impotriva vointei ei?daca baga el actiune de divort in romania,are vre-o sansa sa castige copilul?ei ii este friica ca daca se intoarce in tara,nu se mai poate intoarce cu copilul in italia,ptr.ca el nu o sa-i semneze procura.eu am stat cu ei in casa aici in italia.el o trateaza foarte urat.acum 3 zile a strans-o cu bareta de la poseta de gat.a fost la spital,i-au dat 5 zile de ingrijiri,dar nu poate sa-l denunte ptr.ca aici legea spune cand 2 soti se cearta,statul i-a copilul pana cand se rezolva conflictul.asa ca ea ,a renuntat la plangere.el o ameninta ca-i ia copilul,va rog frumos un raspuns.
buna ziua.daca copilul a fost incredintat tatalui,iar dreptul mamei de al vizita este o luna si jumatate vara la domiciliul ei,cum este normal?mama locuieste in grecia dar buletinul este inca la domiciliul din romania.unde isi poate exercita aceasta dreptul de vizita?in romania sau in grecia?copilul a fost acum 2 ani la ea dar acum nu mai vrea.ea zice ca vine la toamna sa stea cu el,dar numai din razbunare ptr.ca tatal s-a recasatorit.ea poate sa vina la toamna cu toate ca exista hotararea judeca
buna ziua.am o prietena in italia care sta cu sotul si ftita de 7 luni.el vrea sa o trimita acasa in romania cu fata.s-a dus la aeroport sa se intereseze daca trebuie procura semnata de el cum,ca este de acord sa paraseasca italia si au spus ca,nu.chiar nu trebuie sa se duca la ambasada la roma pentru acea procura?poate iesi din italia,doar ea cu buletinul si fetita cu pasaportul?va multumesc
buna ziua.vreau sa stiu daca 2 persoane casatorite in romania care stau momentan in italia si au un copil nascut aici,pot divorta si in italia sau numai in romania.va multumesc mult