avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua.vreau sa stiu daca 2 persoane casatorite in romania care stau momentan in italia si au un copil nascut aici,pot divorta si in italia sau numai in romania.va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: ContSters58959 , utilizator 14:27, 27 Iunie 2009
Pot divorta la locul ultimului domiciliu comun .
buna ziua ,lege spune la ultimul domiciliu comun al partilor sau daca partilr nu mai au nimic cu acest domiciliu comun la domiciliul piritului in exceptie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort muscalu george florin muscalu george florin Buna ziua , problema mea este urmatoarea : sunt cetatean roman casatorit cu o cetateanca bulgara in Romania . Momentan amandoi avem acelasi domiciliu in Italia ... (vezi toată discuția)
Romani, casatoriti in romania , divort in italia hipnotyyk hipnotyyk BUNA ZIUA Am o problema mai deosebita spun eu ! Sunt casatorit in Romania cu o romanca si am un baietel de 4 ani , nascut in Romania si el. Din pacate relatia ... (vezi toată discuția)
Divort ionicaaaaa ionicaaaaa buna ziua, rugaminte ,sant casatorita de 4 ani si stau cu el de 10 ani----avem un baietel de 11 ani si el bea intruna si ne jigneste pe mine la inceput ma ... (vezi toată discuția)