avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Activitate oana intreaba

Activitate oana intreaba

DREPT DE PROPRIETATE LA CONSTRUCTIE IN CURS
cum pot obtine drept de proprietate pentru o casa ce o cosnstruiesc impreuna cu concubinul, terenul si autorizatia sunt pe numele lui, autorizatia din 2023, deja am investit ceva bani acolo si nu as vrea la final el sa poata vinde tot si eu sa nu am nimic de spus. Constructia este in curs si am construit doar 1/10 din casa., autorizatia e pana in 2029, multumesc.
Construiesc o casa impreuna cu partenerul si nu suntem casatoriti, autorizatia este emisa pe numele lui, el detine terenul., pe numele lui esteoizatia. cum ma pot trece coproprietar pe casa cu cota parte? se poate de acum? autorizatia e emisa in 2023 si e valabila 6 ani.
Buna ziua,
un asociat unic și administrator al unei firme, fast food care are CIM poate suspenda contractul pentru două luni de concediu creștere copil in care sa lucreze 4 zile pe săptămână?
Buna ziua, cum putem solicita expertiza contabila pentru asociația de proprietari a unui bloc? situația este următoarea: a fost sistată furnizarea de apa pentru 70 de apartamente, un bloc cu 7 scări pentru datorii la compania de apă, însă datoriile locatarilor sunt mai puțin de 1/3 din datoria asociației care nu a plătit mai departe cheltuielile cu apa. in cheltuielile comune sunt doar apa, electricitate pe casa scării și administratorul. Administratorul nu își recunoaște datoria și locatarii nu doresc să plătească ei pentru că și-au plătit cheltuielile la zi majoritatea. cum putem acționa pentru a da in judecata administratorul și pentru a avea dovada fraudei. mai mult ultima chitanta primită pentru plata consumului nu are serie.