avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Activitate Violeta4724

Activitate Violeta4724

Denigrare,folosirea numelui,pozelor private,mesajelor private fără acordul meu!!!
Bună ziua tuturor am nevoie de îndrumare privind hărțuire mea în online.pe o anumita platforma de socializare o persoana face livuri zilnice despre o anumita emisiune TV,în livuri jigneste,amenință,acuza fără a avea dovezi,și încearcă sa intimideze pe oricine îndrăznește sa nu fie deacord cu ea!amenință cu dezvăluiri de poze personale,mesaje personale țin sa menționez ca eu nu sunt persoana publica,și simt un oarecare bullyng de denigrare asupra mea doar ptr ca ea dorește sa fie guru livurilor care promovează anumiți concurenti din aceea emisiune TV.intrebare exista termeni legali prin care sa fie oprita sa se folosească de numele,pozele mele mesajele mele pe livurile ei ?mulțumesc anticipat sper sa găsesc o rezolvare la voi
Vânzare imobil
Suntem doi frați după decesul părinților am deschis masa succesorala,am devenit coproprietar,ai imobilului,recent am găsit un cumpărător,urmează sa stabilim la notar când semnam ptr vânzare,fratele meu a deschis un cont pe numele lui unde sa se vireze banii apoi ulterior el sa îmi facă transfer bancar în contul meu.intrebarea mea este dacă semnez ptr vânzare și el după nu mai vrea sa îmi vireze partea mea eu ce pot face,notarul ia zis ca trebuie sa se vireze de catre cumparator intr-un singur cont bancar,insa mi-e teama ca odata ce banii ajung la el iar eu semnez actul de vanzare sa nu imi dea partea care mi se cuvine.multumesc anticipat
Moștenire.Buna ziua as avea nevoie de niște răspunsuri,părinții mei au decedat tata în 2020 mama în 2022 suntem 2frati întrebarea mea este dacă trebuie sa facem succesiune după părinți după nici unul dintre ei nu am făcut succesiune, sau în cazul în care eu și fratele meu ne intelegem asupra împărțirii nu mai este necesara,cineva asa ia spus lui ca daca noi doi cadem de acord nu mai este nevoie de succesiune,dacă este necesara succesiunea v-as ruga sa îmi spuneți ce ar trebui sa fac mai exact.multumesc anticipat.
Bună ziua,am nevoie de ajutor părinții mei au decedat,nu am făcut succesiune suntem doi frați,problema este următoarea eu nu locuiesc în aceeași localitate cu fratele,după decesul mamei el a avut acces la actele apartamentului părinților,cum fac sa deschid succesiune dacă nu am acces la documente deoarece fratele nu dorete sa facem succesiune,ci se gandeste sa inchirieze apartamentul sa castige de pe urma lui,singurul document care îl am este copie după certificatul de deces al părinților.inca o intrebare nestand în aceeași localitate el poate închiria fără acordul meu?mulțumesc anticipat .