avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate Noahcristi

Activitate Noahcristi

Bună ziua seful de tura nu ne lasă să plecam mai devreme sa mergem la vot primul tren îl avem la ora 16 iar următorul tren îl avem la ora 20 eu trebuie sa ajung în teleorman trenul ajunge la ora 22 în gara teleorman ,ce pot face legal sa ajung la vot va mulțumesc!.
Bună ziua sa acceptat apelul victima a renunțat la plângere a recunoscut ca nu a fost adevărat ce a declarat curtea de apel anulat sentința ce trebuie sa fac sa îmi dea bratara de la picior curtea de apel trimite hotărârea judecătorească la politie?
Buna ziua da am bratara în instanta nu ma ascultat nimeni nu ma întrebat nimeni nimic tot procesul a durat cel mult 30 de secunde apelul lam făcut acum 1 luna de atunci nu ma chemat nimeni iar politia mia zis ca nu am ce cauta la munca ca încalc ordinul de protectie și imi face dosar

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Explicați aceasta situație instantei de apel,pana la judecarea acestuia discutați cu organele de politie,etc.Soluțiile se discuta cu un av angajat,e greu pe un forum ,depinde de situația dvs,ați fost prezent când s a judecat,ați explicat situația instantei de fond,aveți brățară sau doar ordinul simplu etcetc.Daca vreți soluții sunt necesare demersuri ,probatoriu pt apel pregătit etcetc.

Bună ziua soția mea își va retrage plangerea la apel dar nu ma chemat nimeni am trimis mail în prima instanta nici nu ma întrebat nici măcar absolut nimic tot procesul a durat 30 de secunde

Liliana Gradinaru a scris:

Ati facut apel de aproape o luna si nu s-a judecat? Nu ati aratat la fond ca lucrati aproape de doamna?
Ati incercat o intelegere cu doamna privind mersul la munca?

Bună ziua am ordin de protectie de 500m pe o perioada de 6 luni ,dar eu nu pot merge la munca nu sunt lăsat pentru ca locul de munca este lângă locul de munca al soției ce pot face sa merg la munca ,PS am făcut apel pe data de 28 .06.2024
Bună ziua am ordin de protecție 500 m locul de munca este lângă sotie la mai puțin de 100 de m eu nu pot merge la munca sunt pe punctul de a îmi pierde locul de munca. Am făcut apel pe data de 28.06.2024 ce pot sa fac sa pot merge la munca

Adalbert Gabriel Gazdovici a scris:

E putin probabil sa se stabileasca domiciliul copiilor la tata doar pentru ca mama a fost batuta de actualul sot, mai ales ca e greu de dovedit ca s-a intamplat asa ceva. Insa faptul ca o femeie mai locuieste cu un barbat care o loveste este cat se poate de grav. Daca lovitura asta a fost prima doamna trebuie sa stie un lucru sigur: vor urma altele, de fiecare data din "cauza ei" si in "momente de dezamagire" si de fiecare data va fi ceva mai rau decat data precedenta. Va rog sa-i transmiteti doamnei ca sfatul meu este sa il paraseasca acum, nu mai tarziu.

Va mulțumesc domnule avocat dar soția a depus o plângere la politie a btinut ordin de retictie 5 zile dar iei sau împăcat a 2 a zi ca a recunoscut ca și ia fost de vina va mai întreb încă o data poate pierde custodia fetei actualul sot este foarte atent cu copii niciodată nu ia certat va mulțumesc .
Bună ziua într-un moment de dezamăgire prietenul meu sia lovit soția iar fostul sot aflat ,iei sunt într-un proces de custodie mama copilului poate pierde custodia din cauza ca ,a fost lovita de actualul sot copii sunt iubiți îngrijiți niciodată certați sau bătuți ?

Noahcristi a scris:

Bună ziua actual sot sia lovit soția ia poate pierde copilul în favoarea fostului sot timp de 4 ani nu au fost probleme de genul asta fostul sot al soției a deschis dosar pentru custodie ia poate pierde copilul în favoarea lui va mulțumesc din suflet . Va rog ma puteți ajuta cu un sfat
Bună ziua actual sot sia lovit soția ia poate pierde copilul în favoarea fostului sot timp de 4 ani nu au fost probleme de genul asta fostul sot al soției a deschis dosar pentru custodie ia poate pierde copilul în favoarea lui va mulțumesc din suflet .