avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua sa acceptat apelul victima a renunțat la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua sa acceptat apelul victima a renunțat la plângere ...

Bună ziua sa acceptat apelul victima a renunțat la plângere a recunoscut ca nu a fost adevărat ce a declarat curtea de apel anulat sentința ce trebuie sa fac sa îmi dea bratara de la picior curtea de apel trimite hotărârea judecătorească la politie?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:19, 4 Septembrie 2024
legalizati hotararea si duceti-o la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am o întrebare, eu am un ordin de protecție (brățară ... gabrielbotez87 gabrielbotez87 Bună ziua! Am o întrebare, eu am un ordin de protecție (brățară la picior) emisă de către secția 23 poliție confirmată ulterior de judecătoria ... (vezi toată discuția)
Plangere la cedo marinescu112233 marinescu112233 Buna ziua.Am avut un srl,la care am cesionat partile sociale in 2009,in 2010 srl a intrat in insolventa si am fost chemat si eu in proces.Prin sentinta data de ... (vezi toată discuția)
Examen pentru obtinerea unui nou permis de conducere marianbrunetel marianbrunetel Buna ziua, Acum fac 1 an si 3 luni de la ramanerea definitiva o hotarari judecatoresti priviind permisul .Am inteles ca de la un an pot sa dau dar cica ... (vezi toată discuția)