avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Activitate ralu2008

Activitate ralu2008

Răspuns la discuția detasare
multumesc mult.
Discuție detasare
buna seara. as dori sa ma ajutati cu un raspuns...daca o persoana ocupa postul de contabil(studii medii), dar are studii superioare de specialitate, poate fi detasata pe un post de contabil sef? multumesc.
Răspuns la discuția carnet de munca -urgent
multumesc
Răspuns la discuția carnet de munca -urgent
vreau sa stiu ce documente trebuie sa prezint?state de plata ? sau e suficient declaratiile de la contabilitate?multumesc.
buna seara. as dori si eu o informatie.daca cineva a constatat in anul 2010 ca in carnetul de munca i-au fost inregistrate gresit in anul 2007-un nr de zile concediu fara plata, ce poate face acum?(a fost luat alt nume din statul de plata ) .inregistrarea din carnetul de munca a fost facuta de ITM.cu ce acte trebuie sa se prezinte la ITM? se face o cerere in acest sens?multumesc mult!
Discuție detasare-acte
buna ziua. as dori sa ma ajutati cu un raspuns.daca intr-o unitate militara se detaseaza o persoana(civil) care sunt actele de personal ce trebuie intocmite si de catre care unitate?daca este detasat pe o perioada de 6 luni este platit de unitatea de la care vine iar daca detasarea este peste 6 luni de catre noua unitate?multumesc mult!
buna seara.as dori sa stiu cum se procedeaza cu carnetele de munca -se fac inregistrari - tinand cont de noua lege a salarizarii?va multumesc anticipat
Răspuns la discuția drepturi urmas veteran de razboi
revin din nou cu cateva intrebari....daca persoana in cauza(urmasa de veteran de razboi) are un tractor dar nu il foloseste(e femeie... si are 82 ani) e corect sa plateasca impozit pentru tractor?impozitul pe teren se plateste indiferent de suprafata ?trebuie sa fie intravilan sau extravilan?alta cale de rezolvare a situatiei nu exista decat actionarea in instanta?(avand in vedere varsta inaintata si costurile ridicate..sunt slabe sanse de rezolvare, nu?)ce se poate face?nu am acces la legislatie si nu prea cunosc termenii..sper sa ma fi facut inteleasa....va multumesc din suflet!
buna seara. as vrea sa ma ajutati cu o informatie. bunica mea e pensionara si este urmasa de veteran de razboi.Are o adeverinta de la Asociatia Veteranilor de Razboi in care se mentioneaza ca beneficiaza de scutirea de impozit pe cladiri, terenuri , etc conform Legii 44/1994. Totusi...bunica mea plateste impozit pe teren, pentru ca primarul comunei unde locuieste i-a spus ca aceasta adeverinta nu valoreaza nimic. Va rog sa imi spuneti ce trebuie sa faca?care e procedura?multumesc anticipat.
buna seara.as dori sa ma lamuriti intr-o problema. pentru o persoana care a nascut pe data de 28 iulie 2007 si a beneficiat de CCC incepand cu data de 25.10.2007 , inainte de 28 iulie si dupa a beneficiat de concediu de maternitate.
cum trebuia sa fie trecute inregistrarile in carnetul de munca?mentionez ca anul acesta persoana a fost testata pentru stabilirea salariului.
sper ca am fost inteleasa. va multumesc anticipat.