avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carnet de munca -urgent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carnet de munca -urgent

buna seara. as dori si eu o informatie.daca cineva a constatat in anul 2010 ca in carnetul de munca i-au fost inregistrate gresit in anul 2007-un nr de zile concediu fara plata, ce poate face acum?(a fost luat alt nume din statul de plata ) .inregistrarea din carnetul de munca a fost facuta de ITM.cu ce acte trebuie sa se prezinte la ITM? se face o cerere in acest sens?multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ralu2008 , utilizator 23:20, 7 Decembrie 2010
Solicitati rectificarea datelor in temeiul disp art 7 (1),(2) din decretul nr 92/1976
vreau sa stiu ce documente trebuie sa prezint?state de plata ? sau e suficient declaratiile de la contabilitate?multumesc.
Mergeti la ITM cu copii de pe statele de plata din acea perioada ... le duceti la inspectorul la care este arondat fostu angajator. acesta va face rectificarea in carnetul dvs de munca.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare carnet de munca CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Buna seara, In cazul in care un carnet de munca este completat gresit pe primele 2 pagini, acesta se poate anula si sa se ceara un altul in schimb? Carnetul ... (vezi toată discuția)
Reconstituire vechime alexandru gaman alexandru gaman In 1995 intr.Service Electronica , a disparut fiind radiata de la RComertului si a disparut asa ditamai cum era , cu arhiva cu tot.Carnetul de munca l-am ... (vezi toată discuția)
Rectificare carte de munca iulianus iulianus Buna ziua!Cum se face rectificarea unei carti de munca in conditiile in care prevederile D.92/1976 au fost abrogate?Este vorba de punerea in executare a unei ... (vezi toată discuția)