elga50 a scris:
Glumeam amar!
:)
Adriantot a scris:
Pai ori ati anuntat ca incep lucrarile si ce anume lucrari... ori o sa auntati cand va mutati.
Probabil ca e o greseala de comunicare intre dv si asociatie, ceva de genul greselii din exprimarea de mai sus.
Instiintarea catre asociatie suna astfel:
"Va aducem la cunostinta ca incepand cu data de ... suntem proprietari, conform contract anaxat in copie. Fostii proprietari au eliberat la data de ......, data stipulata in contract si de la care am preluat cheile apartamentului. Momentan la adresa nu locuieste nimeni. In apartament se efectueaza lucrari de reamenajare care estimam ca se vor termina la data....
Va vom anunta data de la care ne vom muta in apartament si numarul de persoane care va locui la adresa."
Apartamentul este gol. Nu ne-am mutat acolo cu lucruri, catel si purcel.... Nu locuieste nimeni. Vom anunta data de la care consider ca m-am mutat. Faptul ca eu duc intr-o zi mobila de bucatarie, saptamana viitoare sifonier, haine etc nu inseamna ca locuiesc acolo.
pentru "deranj" sunt de acord sa platesc pentru o persoana. In rest, nu mi se pare normal sa trec nici un alt membru al familiei.
In legatura cu echipa de muncitori am inteles cum stau lucrurile si mi se pare de bun simt sa declar un numar de persoane, insa nu m-am gandit la acest aspect. Eu doar am anuntat ca se fac lucrari de reamenajare. As fi apreciat daca m-ar fi anuntat in prealabil de a trece "din oficiu" pe cineva sau macar sa mi se explice pe alt ton....
Multumesc pentru raspunsuri.