avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Activitate roxynela

Activitate roxynela

am si eu o intrebare si nu stiu unde sa scriu as ruga sa imi raspunde si mie cineva daca pentru despagubirea proprietatilor si terenurilor din basarabia pe legea 290 din 2003 se mai poate fce ceva?mai estte in vigoare
Răspuns la discuția Dreptul la Proprietate
am si eu o intrebare si nu stiu unde sa scriu as ruga sa imi raspunde si mie cineva daca pentru despagubirea proprietatilor si terenurilor din basarabia pe legea 290 din 2003 se mai poate fce ceva?mai estte in vigoare
va multumesc mult...si atunci ce ramane de facut ce se poate intampla?maroti nu pot sa dea decalratie?
va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine daca se poate...pe data de 3 august 2008 masina prietenului meu a ramas fara baterie,eu si parinti mei din masina ne-am dat jos am impins la masina si la cateva secunde o doamna care vb la tel m a lovit din plin...am fst la spital a vnt politia ...eu nu am depus declaratie impotriva dansei am zis ca daca am scapt cu viata de ce sa ii fac rau.Prietenul meu la mom accidentului a inceput sa o injure pe respectiva doamna si a incercat sa o scoata din masina...insa ea nu a iesit decat la sosirea organelor de politie mentionez ca nu a agresato nimeni fizic nu a fst atinsa insa zilele trcute prietenului meu i a venit citatie cu dosar penal sa se prezinte la sectie...despre ce poate sa fie vb?daca nu a atinso poate sa il dea in judecata ce poate sa se intample nici nu stiu cum sa ma exprim sunt f speriata..va rog frumos daca puteti sa imi dati un rasp