Buna ziua
Amnistitia fiscala 2024 se aplica și pentru debitul dintr-o hotarare judecatoreasca civila ?
Aveți mai jos răspunsul instantei judecătorești.
"Admite cererea formulată de reclamanta AGENŢIA PENTRU FINANŢAREA INVESTIŢIILOR RURALE în contradictoriu cu pârâta X. Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 106.677,80 lei cu titlu de debit principal, la care se adaugă dobânzi şi penalităţi de întârziere calculate de la data decontării fiecărei tranşe şi până la data restituirii efective."
Pot sa beneficiez de aceasta amnistitie fiscala și sa nu mai plătesc aceste dobanzi si penalitati dacă achit debitul principal? Momentan nu am primit nimic de plata acasă. Aștept un răspuns.
Admite cererea formulată de reclamanta AGENŢIA PENTRU FINANŢAREA INVESTIŢIILOR RURALE în contradictoriu cu pârâta (editat - nu mai faceti publice date personale). Obligă pârâta la plata către reclamantă a sumei de 106.677,80 lei cu titlu de debit principal, la care se adaugă dobânzi şi penalităţi de întârziere calculate de la data decontării fiecărei tranşe şi până la data restituirii efective.
Acesta este răspunsul hotărârii judecătorești. Pot sa beneficiez de aceasta amnistitie fiscala și sa nu mai plătesc aceste dobanzi si penalitati dacă achit debitul principal? Momentan nu am primit nimic de plata acasă.
Bună ziua
În prezent am o condamnare penala de 1 an și 4 luni cu supraveghere pana la 2 ani .În martie 2023 ies din perioada de supraveghere.
Ma pot angaja ca functionar public după aceasta perioada ?
Pe cazier se modifica ceva ?