avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate garfieldro

Activitate garfieldro

Răspuns la discuția Proces dupa divortul la primarie
Va multumesc pentru raspunsuri.
Răspuns la discuția Proces dupa divortul la primarie
Stiu ca vorbim de doua lucruri diferite. Intrebarea mea era daca el intenteaza acum dupa divort actiune in care motiveaza recuperarea acestor bani este posibil.? Creditul fiind doar pe numele lui eu nefiind coplatitor sau ceva de genul Asta.

Multumesc
Este posibila intentarea unei actiuni dupa divortul la primarie in care una din parti obliga pe cealalta la plata unor rate? Fostul sot are un credit a carei rata am achita o pana la intentarea divortului dupa care am sistat plata. Ce poate face si exista vre o lege care ma poate obliga la aceasta plata? Mentionez ca divortului a fost unul amiabil el ramanand cu casa in care locuiam iar eu beneficiind de niste bani din creditul luat de el aceasta fiind intelegerea. Acum doreste fie sa recupereze banii fie sa ii platesc ratele . Poate castiga daca intenteaza actiune la tribunal? MA poate obliga la plata ratelor?
VA multumesc
Răspuns la discuția Repercursiuni furt din magazin
Va multumesc din suflet...

O zi frumoasa
Buna ziua,

am si eu cateva intrebari>>

Prietena mea a fost prinsa cand a plecat din carefour cu un produs neplatit, din trei pe care le avea in cos a fost dusa la camera de interpelare si acolo a recunoscut ca a luat acel produs fara sa il plateasca. Agentii i-au intocmit o plangere si pana am ajuns eu ei deja chemasera politia.
Am ajuns cu ea la politie, declaratii, fotografiata si amprentata pentru prima oara in viata.
Intrebarile mele sunt:

Care sunt consecintele, avand in vedere ca prejudiciul a fost recuperat ea lasand in magazin acel produs,
Ce se intampla daca vrea sa plece din tara in perioada urmatoare? avem vacanta platita pt strainatate si acum suntem stresati din cauza asta.
Se poate ca la aeroport sa fie oprita din cauza ca a fost fotografiata si amprentata?
Poate plati doar o amenda daca este la prima abatere de gen?

Va multumesc
V
Răspuns la discuția inventarierea patrimoniala
Buna ziua ! URGENT VA ROG !!!!!

Am si eu o problema legata de inventarierea mijloacelor fixe. Am fost numita ca gestionar a unei unitati turistice, iar la inventar anul trecut aveam lipsa din unitate9 in momentul preluarii) un utilaj care fusese valorificat de conducere, dar care a ramas in inventar. Anul aceasta am facut inventarul deoarece mi-am dat demisia si am constatat ca pe langa acel utilaj de care stia conducerea lipseste si un altul achizitionat in 2004, si amortizat in 2009. Cand acel utilaj a fost propus ca scoatere din inventar patronul a refuzat si a mentionat pe acea propunere ca el sa imi fie imputat. Cum pot actiona in instanta compania avand in vedere ca acest inventar este deja defectuos si cu siguranta si acel utilaj a ajuns in el dupa efectuarea propriuzisa a inventarului, el nefiind amortizat la vremea respectiva. Poate angajatorul sa imi impute aceasta suma?
Va Multumesc
VA multumesc pentru raspuns
DAr daca tatal nu este roman si se decide sa recunoasca copilul ce acte sunt necesare pentru asta?