avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Activitate Irisadi

Activitate Irisadi

Bună ziua, ne putem auzi cumva, vă rog? 0729625384
andrei_uuu@yahoo.com
@when
@againstPAS
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Răspunsurile sunt aceleași, în cor, pt că ziua trece, leafa merge, iar celor mai mulți efectiv nu le pasă, iar interesul stă în aceleași obișnuințe, și nu într-o schimbare benefică și omului de rând, pers fizice, etc. Ședințele de instanță sunt niște piese de teatru dezgustătoare, motivările absurde ori nelegale se dau ca și cum ar fi normale, nimeni nu are coloană vertebrală, nimeni nu ia atitudine într-o sală în fața unui judecător creț, pentru că, repet, ziua trece, leafa merge, comisioanele merg și ele, nu există interes real pt o cauză, există doar bani și aceleași obișnuințe mizerabile, numite "practici".
Există corupție până-n măduva oaselor, de la cel mai mic pion din oricare instituție publică, administrativă, până la așa zisele organe de cercetare ale statului degeaba, până la procurori și parchete, și nu în ultimul rând, până la acei intangibili judecători pe care nu-i poți ataca "legal" niciodată pe persoană, pentru că, corupția amintită mai sus a avut grijă de asta, totul fiind socotit din timp, la fel de bine cum totul este știut, și așa cum 'trebuie să meargă. Ca să fie bine. Să le fie bine.
Acele sume imense găsite uneori asupra acestora, asupra unor judecători, sunt imense tocmai pt că cei care i-au mituit n-o puteau face cu sume de bani modeste.
Absolut tot sistemul românesc, și nu doar cel juridic, este corupt, leneș, susținut de lași. Lași. Și mincinoși, evident. Adesea, motivările folosesc sintagme care în timp real nu pot avea substanță definită, nici o legătură cu realitatea, și pot face o listă nesfârșită cu astfel de sintagme folosite. "Uzuale"
În fapt acestea sunt de,, folosință. Și nu în fața legii, pentru că nu înclină nimeni astfel, nicidecum, de aceea dispare și constituția treptat. Nu, ci doar pt că acei de neatins judecători au nevoie de asta pt catedra lor, pe persoană, atât. Nu-i controlează nimeni, nu-i supraveghează nimeni. Este un circ total și nimănui nu-i pasă.
Întrebarea dvs a fost vizibilă, întrebarea dvs nu se dorește, și de aceea, cor.
Vorbiți cu pereții, știu cum e.
Un om poate trece până și în neființă, până s-ar finaliza o eventuală "cale de atac". Sunt vieți distruse efectiv, între timp.
"Procedura este legal îndeplinită" odată cu incompetența multora.
Și dacă un examen supravegheat poate fi admis, ce să mai spunem de soluțiile care se dau pe bandă.
Să spun ceva și despre acele speciale prea mult râvnite? Să fim serioși.
Îmi este scârbă și are de ce să-mi fie.
Bună ziua,
Există o instanță supremă în România, pentru minori și familie?
Mulțumesc pt răspuns!
Așa știam și eu. Doar că acțiunea de chem. în jud. este depusă de pe 13 ian. și încă nu am fost citat. Eu având acces electronic deja pt alte dosare, am dat și de această surpriză de pe 13, la care vreau să fac întâmpinare. Iar pt că cele 25 de zile de la momentul depunerii se cam scurg mâine și eu totuși știu despre existența dosarului (prin int. electronic doar) fără citație, am zis să nu am parte de o altă surpriză.

trandafir2 a scris:

Se socoteste de la data incheierii procesului verbal de catre postas sau de catre cel insarcinat cu comunicarea actelor de procedura (in practica, de obicei data corespunde cu data stampilei postei daca exista pe plic).

Bună seara! Termenul de 25 de zile pentru întâmpinare, se socotește de la dată comunicării (prin poștă), sau de la data la care a fost înregistrată chemarea în judecată? Și faptul că am la cunoștință despre acțiune, prin acces la dosar (electronic), deși nu am fost încă citat, are o oarecare relevanță în sensul acelui termen pt depunerea întâmpinării?
Mulțumesc!
Mulțumesc pt răspuns, doamnă avocat.
Am primit unul similar, în scris, după ce am depus o cerere zilele trecute, la registratura spitalului. Auzisem cum că nu se poate, de ceva vreme. Însă, cum am solicitat asta în instanță, în repetate rânduri, în dosare diferite, toate aflate în jurul aceluiași subiect (copilul meu), iar instanțele dorm în ghete, am zis totuși că ar putea exista o chichiță juridică, în sensul ăsta.

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Nu aveti dreptul sa prmiti actul ccai nu va priveste pe dvs, aveti insa posibilitatea sa il solicitati prin instanta daca justificati un interes legitim in acest sens.

Temei legal art 21, art 22 din legea drepturilor pacientului nr 46/2003 si ale art 13 (1) din Normele privind aplicarea Legii sanatatii mintale si a protectiei persoanelor cu tulburari psihice nr 487/2002 toate informatiile privind starea pacientului, rezultatele investigatiilor, diagnosticul, prognosticul, tratamentul, datele personale sunt confidentiale, chiar si dupa decesul pacientului

Bună seara
Este adevărat că nu pot solicita copia unui document medical al unei alte persoane, chiar dacă documentul respectiv include semnătura mea, care pe actul respectiv avea rolul răspunderii pentru persoana în cauză? Mai exact, un bilet de iesire/externare din spital al persoanei în cauză, care suferea de tulburări psihice, acestea fiind menționate în fișa de ieșire.
Da, protejarea datelor personale, etc, dar faptul că acolo se află semnătura mea, nu înseamnă nimic? Mai ales că prin semnătură, evident am luat la cunoștință și implicit odată cu semnătura știu și ce conține actul samnat.