avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Activitate Laurentiu C

Activitate Laurentiu C

Certificat atestare fiscala pt succesiuni
Am rugămintea să-mi spuneți și mie pașii pt obținerea certificatului fiscal în vederea succesiunii casei de la părinții mei, în sectorul 4.
Am trimis adresa la Primărie, au venit, au făcut o constatare și un proces verbal după care totul s-a încheiat. Vecinul cu handicap este in continuare singur iar vecinii inundați.

ynocentta a scris:

Asociatia de proprietari prin reprezentant legal sa sesiseze oficial autoritatile in drept serviciul de specialitate din primarie sau departamentul specializat din cadrul autoritatii pentru protectia copilului care detin departament specializat pentru ingrijire/asistenta persoane in etate sau suferinde si care detin autoritatea sa dispuna comisie sociala care sa verifice situatia si eventual sa dispuna institutionalizarea persoanei in cauza

Daca îmi expira cardul de identitate iar proprietarul locuinței este decedat (mama), cum fac dovada adresei de domiciliu în condițiile în care n-am făcut succesiunea ? Timpul de la decesul mamei este de șapte luni.
Buna seara! Am o nedumerire: Cum trebuie sa procedez pt schimbarea titularului locului de veci concesionat, acesta fiind in prezent pe numele mamei decedate? Sa dezbat succesiunea in care trec acest loc de veci și apartamentul proprietate personala? Dar locul concesionat nu este proprietate!!!? Cum trebuie sa procedez legal?
Buna seara! In imobilul unde locuiesc, este un vecin cu handicap psihic și inunda deseori vecinii. Mama sa care-l îngrijea a decedat de curand și acum nu mai are niciun ajutor. Tatăl său, nu răspunde la telefon iar fratele său nu locuiește în țară. Că sa oprim inundația am oprit apa rece și nu vad o rezolvare a acestei probleme. Poliția a rezolvat doar de moment problema dar aceasta se repeta tot timpul. Spuneti-mi ce mă sfătuiți, Carei instituții să mă adresez? Vă mulțumesc anticipat!
Buna seara! Și eu trec în aceste zile prin acest calvar, obligandu-ma sa schimb toate termopanele cu ramele lor printr-o hârtie care nu este semnată și stampilata. Doar un nume trecut. Am cerut un act de la Primăria sectorului 4 dar până în prezent n-am primit nici un act sau răspuns. Am refuzat sa schimb ramele solicitand doar pervazul exterior care sa acopere pereții îngroșați cu polistiren de 10 cm dar presiunea Administratorului împreună cu firma de termopane continua. Sunt obligat sa schimb și fereastra din interiorul balconului cu camera ceea ce m-a surprins.
Deocamdată aștept un act oficial de la Primărie.
Buna seara! Am o adeverință cu grupa a II-a de munca care nu este luată în seamă de Casa de Pensii pe motiv că nu este completa. Concret, perioada de munca pe șantierul Cernavoda se încadrează în grupa a II-a cf HG 1223/20.11.1990, coroborată cu art.3 din Ordinul 50/1990 în sectorul constructii- montaj și aprobării in Consiliul de Administrație în procent de 100%. Nu se specifica Anexa și Punctul de încadrare din Ordinul 50/1990. Ce-aș putea sa fac în condițiile în care societatea la care am lucrat a fost declarată falimentară de multi ani?