avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Activitate SunnyXxxX

Activitate SunnyXxxX

Puteți să spuneți valorile din sânge?( cele 2 probe)
Drog ați fost testat?
Expertiza accidentului ați platit o?( dacă nu este plătită dosarul rămâne blocat iar permisul la poliție)
Expertiza se plătește de șoferul vinovat ( faceți un efort dacă doriți permisul).,sau așteptați la fondurile M.A.I.
Mergeți la agenți de politie care se ocupă de dosar și plătiți rezultatul probelor de la INML..Dacă plătiți se va debloca și stagnare acestuia.

Dacă în etilotest a fost 0,23 în sânge nu se putea 0,32.(în sânge valorile sunt duble)
Foarte adevărat!

gi-jane2 a scris:

de unde stiti ca era de la banca ?

Nu are dreptul să circule in România.
Pentru 15 zile? Nu cumva are permisul suspendat pentru 30 ,60 sau 90 zile.
15 zile are dreptul sa mai conducă până când intră în vigoare sancțiunea din Belgia.
Soțul are dovadă, sau i au lăsat permisul cu obligația să l ducă personal .
Dacă i au lăsat permisul poate circula fără nici o problemă în România.
Atenție!!!-Dacă poliția din Belgia trimite comunicare prin poștă că aveți permisul suspendat nu aveți voie să mai circulați( riscați sancțiuni mult mai mari inclusiv dosar penal).O astfel de înștiințare se trimite și DRPCIV din RO care a eliberat permisul soțului.
Cred că întreb dumnv este incompletă ( dați mai multe detalii)
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu știu ce informatii ați primit de la avocat,dar eu vă spun că riscați o condamnare cu executare.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Greșeală este a brokerului,firmei de asigurări.
Nu vă complicați cu judecătoria ( fiți mulțumit ca problema sa rezolvat)
Mergeți la direcția regim permise din județul unde aveți domiciliul si rugați un agent să verifice CNP in baza de date.
Cum ați primit terenul de la soacră?
Aveți vreun document gen donație, ctvc?
Dacă nu aveți niciun document din care să reiasă că terenul vă aparține țin să vă anunț că soacra dumnv sa răzgândit.
Nu se precizează nimic în hotărâre în privința anulării permisului.
Dacă spuneți că au trecut cele 6 luni de când ați platit amenda puteți da examen pentru un nou permis.