avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate SunnyXxxX

Activitate SunnyXxxX

Este foarte clar instanța anulează procesul verbal .,(dar nu vi se restituie banii plătiți pe amendă) .Dacă este primaria sect 1 București este foarte clar ( nu mai insistați cu restituirea banilor).
Nu trebuia să plătiți amenda( mai întâi primaria trebuia actionata in judecată.
Nu trebuie să mai faceți scoala
La un an de la ramanerea definitive a hotărârii judecătorești prin care vi sa anulat permisul de conducere,faceți fișa medicală și vă prezentați la examen pentru un nou permis de conducere.
Răspuns la discuția La multi ani !
La mulți ani!
Eu m am referit la cum stau lucrurile nu la discuția deschisă aici.

Avocat Lăzăruţiu Lucian a scris:

Aici discutam despre o cauza civila, nicio legatura cu parchetul, procuror, etc.

V am spus că o să facă plangere( dacă stiti adresa puteți încerca să luați legătura cu aceasta.
Nu vreau să vă dezamăgesc dar nu cred că își va retrage plângerea.
Dacă spuneți că este un dosar penal în instanță o să primească despăgubiri de la firma de asigurări .
Nu în instanță, dar la parchet funcționează.
În instanță procurorul în baza înregistrărilor poate da câștig de cauză părții vătămate.
Avocatul susținut de procuror poate convinge instanța de judecată.
Dacă discuțiile sunt de așa natură încât să uitați că sunteți angajată ca vânzătoare,are tot dreptul să vă atragă atenția.
Cred că șefa dumitale sa referit la faptul că vorbiți prea mult și ați uitat că sunteți vânzătoare la magazinul acesteia.
Bună ziua!
În privința mesajelor SMS nu garantez foarte tare în instanță ( poate spune că nu sunt trimise de el)
Dacă numărul este cartelă ( mesajele de la datornic sunt zero)
Dacă numărul este după abonamentul aveți mai multe șanse.

PS-Dacă doriți mai multe probe sunați pe datornic și înregistrați discuția sau vă întâlniți cu acesta ( fără probe nu aveți nici o șansă)
În primul rând scrie pe hârtia care trebuia să o primiți acasă.
Înumarati 60 zile începând cu 27 11 .( decembrie are 31 zile , pe 26 1 2025 expiră perioada de suspendare,
Dacă ultima zi de suspendare pică sâmbăta sau duminică, mergeți luni pentru permis.
Greșit domnule ,aveți o mulțime de răspunsuri, dar se pare că nici nu ați citit întrebarea omului.

Alexandru Surcel a scris:

Anonimus, îl cerți degeaba pe cel care a pus întrebarea: nu el a introdus-o în casă pe acea bătrână, ci agentul imobiliar care a intermediat cumpărarea apartamentului. Cel mult ai putea să-l dojenești că a cumpărat fără să vizioneze apartamentul, căci 99% bătrâna era deja acolo.