avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Ieri am fost oprit in trafic de politie, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Ieri am fost oprit in trafic de politie, le-am prezentat ...

Buna seara! Ieri am fost oprit in trafic de politie, le-am prezentat toate actele, asigurarea era valabila incepand cu 25 oct 2024, dar in sistemul lor aparea ca masina are RCA expirata din 24 oct 2024. Mi s-au retinut numerele, tot ieri mi-au trimis cei de la Hellas o dovada pe telefon ca masina este asigurata incepand cu 25 oct 2024, au transmis si la politie si marti voi merge sa imi ridic numerele. Cum de este posibil asa ceva? Sa fie intr-adevar o greseala a celor de la firma de asigurare sau a broker-ului? Intrebarea mea este daca as putea sa dau in judecata firma de asigurari sau broker-ul?
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 15:42, 6 Aprilie 2025
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibil ca cei care au incheiat asigurarea sa nu fi transmis la timp datele .

Orice persoană se poate adresa justiţiei pentru apărarea drepturilor, a libertăţilor şi a intereselor sale legitime. Nici o lege nu poate îngrădi exercitarea acestui drept.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Greșeală este a brokerului,firmei de asigurări.
Nu vă complicați cu judecătoria ( fiți mulțumit ca problema sa rezolvat)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare polita rca rmatei rmatei Am facut o greseala si am cerut unui broker de asigurari eliberarea unei polite RCA pentru un camion luat in leasing. Firma de leasing m-a instiintat apoi ca ... (vezi toată discuția)
Anulare rca fotbalistul fotbalistul Am facut in dimineata asta un RCA printr-o firma care intermediaza pentru un broker. Adica o struto camila... care pe langa electronice, s-a pus sa vanda si ... (vezi toată discuția)
Problema asigurare auto trafyctz trafyctz Buna ziua. Am si eu o problema. Am vandut o masina acuma 6 luni, am radiat`o in vederea inmatricularii de catre noul propietar, am scos fiscalul, am facut ... (vezi toată discuția)