avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Activitate Irina gabriela1982

Activitate Irina gabriela1982

Buna ziua! Am o decizie de impunere din.partea anafului. Am facturat la vanzarea unui imobil pt suprafata de 120,1 am facut factura cu 5%, in urma controlului anaful mi a emis decizia de impunere cu 19% , invocand codul fiscal unde suprafata este de 120m2 utili. Am contestat in cadrul institutiei , mi - au respins contestatia , pot depune o alta contestatie la tribunal in termen de 6 luni. Credeti ca am vreo sansa ? Cum as putea sa anulez decizia data de anaf?

Decizia de impunere este emisa de anaf. Am depus contestatia tot in cadrul institutiei anaf.
Cornel Vasile a scris:

Credeti ca daca scrieti doar cateva cuvinte intelegem?

Cine a emis decizia de impunere , in ce calitatea vi s-a impus sa platiti (functionar public, personal contractual sau in sectorul privat ) ...detaliati mai mult problema dvs.

Decizie de impunere la controlul fiscal.

Cornel Vasile a scris:

Despre ce decizie vorbiti ?

Dati-ne mai multe detalii.

Buna dimineata! Am depus contestatie pt decizia de impunere, contestatie depusa in cadrul institutiei. Au trecut 60 zile si nu mi au dat nici un raspuns. Asa mult dureaza?
Buna ziua! In urma unui control fiscal am primit o amenda, am o contestatie depusa in cadrul institutiei si un plan de esalonare aprobat . As putea sa cer o suspendare a platilor pana solutionez contestatia?
Buna ziua. Am formulat o contestatie impotriva unei decizii de impunere. Contestatia am depus o in 45 zile tot in cadrul institutiei anaf. In cat timp primesc un raspuns?